ŠOKANTNO: Srpska pevačica otkrila zašto je zverski pretučena u Prištini (FOTO)

Dunja Ilić potvrdila je na Fejsbuk profilu da je fizički napadnuta

  • 28
Foto: Facebook/Dona Ilic Foto: Facebook/Dona Ilic

Srpska pevačica Dunja Ilić, koja je šokirala sve kada je objavila na Fejsbuku fotografije na kojoj se vidi da je njeno lice krvavo i u masnicama, potvrdila je da je pretučena.

"BRAVO ZA OVO, MUŠKARČINE!": Srpska pevačica brutalno pretučena?! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Ona je otkrila da je fizički napadnuta u Prištini, gradu u kojem živi. Šta je Dunja tim povodom napisala, prenosimo u celosti.

- Dragi ljudi i neljudi,desilo se sto se desilo. Zbog postupka koji se vodi nažalost ne smem davati izjave ni novinarima koju su ispali itekako ljubazni. Svim dobrim ljudima hvala na podršci. Inače, dogodilo se u Prištini... U društvu zbog nekih mojih ličnih stavova koji nekome nisu odgovarali... I da... Bilo čija vera nema veze sa ovim - napisala je Ilićeva i dodala:

Foto: Facebook/Dona Ilic Foto: Facebook/Dona Ilic

- I hajde bar me danas poštedite tih gluposti "navijala za Albaniju", tako joj I treba itd. Hvala Bogu pa ćete uskoro čuti istinu o tome. Moja veroispovest moja stvar. Objasnila sam kako je doslo do ovoga. Unapred se izvinjavam sto necu stići svima da odgovorim. A o ovima kurvala se po Kosovu, ništa vise osim da sam ja ovde imala dve duge veze. P.S. Ako vama one slike liče na selfi a ne upozorenje onda se zapitajte - zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maja

    30. jun 2016 | 18:37

    idi, leči se. dosta nam je ovakvih likova i frikova.

  • Bivsi Debeli

    30. jun 2016 | 18:59

    Naravno da mi se ne svidja kada neko bije zene, ali zasto u naslovu stoji "Srpska pjevacica", ona se Srpstva odrekla i prihvatila islam, i zivjela prvo u Sarajevu a evo sada i u Pristini.

  • Banana drzava

    30. jun 2016 | 18:38

    I prvo sto je uradila slikala se za fejs i instagram?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA