≫ 

ZVEZDA GRANDA SVEDOK MASAKRA U ŽITIŠTU: Ne mogu da dođem sebi, u šoku sam

- Bila je jeziva situacija. Čovek je prvo pucao na devojku, valjda je bio ljubomoran, a kasnije je krenuo da puca po ostalim gostima - rekao je Zoran Bušin

  • 10

Takmičar "Zvezde Granda" Zoran Bušin prisustovao je tragediji u Žitištu, u kojoj je ubijeno petoro ljudi, a ranjeno oko 20. Ovaj nemili događaj desio se na festivalu "Chicken fest", a pevač je opisao kako se dogodilo.

KRVAVI MASAKR U ŽITIŠTU: U napadu iz automatskog oružja UBIJENO 5 LJUDI, RANJENO 20! (VIDEO)

- Bila je jeziva situacija. Čovek je prvo pucao na devojku, valjda je bio ljubomoran, a kasnije je krenuo da puca po ostalim gostima. Više od 40 minuta se čekalo na hitnu pomoć. Ne mogu da dođem sebi. Da tom čoveku nisu oteli pušku, verovatno bi bilo i daleko više mrtvih - rekao je Zoran za "Pulsonline", koji se oglasio i na Fejsbuku:

- Pucnjava oružjem u sred "Chicken Festa" u Žitištu, uleteo čovek u masu gde sam pevao u bašti kafića, uzeo kalašnjikov i SVIMA OKOLO po gostima rafalna paljba, ne zna se broj povređenih, A ZNAM da ima mrtvih... U šoku sam... Bože ima li te... Velika tuga... Saučešće porodicama nastradalih... - napisao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA