KEBA JE BELI CIGANIN! Džej isprozivao kolegu, ceo avion plakao od smeha!

Kakve veze imalu "beli Cigani", Keba, biznis klasa i Džej? Pa, kad Ramadanovski napravi šou, onda nastane opšta ludnica

  • 12

Jednom prilikom dok su zajedno putovali u inostranstvo, Džej je napravio šou u avionu kada je uzeo mikrofon i pošteno isprozivao svog kolegu Kebu

URNEBESNO: Keba hteo na engleskom da izjavi ljubav svojoj ženi, pa se OBRUKAO za medalju! (FOTO)

Sa njima je putovao i Ivan Gavrilović, koji je uz smeh ispričao ovu anegdotu.

- To je bila prava žurka u avionu, ma haos! Bili su Keba, Džej i ja i još neki likovi s estrade. Tad smo svi zajedno išli na turneje. Džej se po običaju šetkao po avionu i zabavljao putnike. U jednom momentu uzeo je mikrofon od stjuardese i rekao: "Da vas pitam, je l‘ zabranjeno belim Ciganima da sede u biznis-klasi?". Svi putnici su se cepali od smeha, pa i sama stjuardesa, koja mu je odgovorila da to, naravno, nije zabranjeno, a onda je on pitao: "A zašto onda Keba sedi u ekonomskoj klasi?" - rekao je Gavrilović za "Kurir" i otkrio šta se potom dešavalo.

Foto: Promo Foto: Promo

- Svi smo se smejali, pa i Keba, nije se uvredio. Džeki je poznati šaljivdžija i uvek pravi dobru atmosferu. Keba mu je nešto u tom momentu dobacio, ali nisam čuo šta. Ma, Džej je kralj - zaključio je Ivan Gavrilović.

Printskrin: TV Prva Printskrin: TV Prva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA