RASKRINKANI! Provaljen SKANDALOZNI plan Gastoza i Zorice za pobedu, oni plakali u WC-u! (VIDEO)

Gastoz i Zorica se ovome sigurno nisu nadali, i njihov pakleni pakt je otkriven tri dana pre finala

  • 18

Veza Gastoza i Zorice je laž, i sve što oni rade u "Parovima" je deo plana koji bi jednom od njih dvoje trebalo da obezbedi pobedu!

OTKRIVENE SVE TAJNE: Ko u "Parovima" ima mobilni telefon i kome je Zorica slala gole slike?! (VIDEO)

Tajni plan dvoje "verenika", koje ne vezuje ljubav, nego samo čisti interes, prvo su raskrinkali Marko i Vesna Rivas, a sada je ove glasine potvrdila i produkcija "Parova".

Kada je Zorica bila diskvalifikovana, Gastoz i ona su došli na ideju da Nenad počne da se zabavlja sa Ružicom Veljković, kako bi produkcija imala razlog da ponovo ubaci Dukićevu u rijaliti. Tako je i bilo.

- Ružice, ti si samo iskorišćena, kako bismo Nenad i ja došli do finala. Oboje smo već jednom pobedili, zbog čega da ne pobedimo opet. Možemo da pokrenemo zajednički biznis, a ideja je da otvorim i salon u Svilajncu - izlanula se nedavno Zorica u razgovoru sa Veljkovićevom.

- Da bi sve bilo uverljivije, njih dvoje se povremeno zatvaraju u tuš kabinu i toalet, gde simuliraju seks. Ovome u prilog ide i činjenica da je Zorica Dukić, posle nominacija, do tada s neznatnim glasačima, ovog puta bila uvek visoko kotirana, odnosno mahom na prvom mestu. Jasno je da je glasanje organizovano i da ona ima iskustva u tome - navodi izvor blizak produkciji.

Da podsetimo, Anamarija je pre izbacivanja iz "Parova" poručila:

- Čula sam kad je Zorica rekla Gastozu da joj dozvoli da podigne pet hiljada evra, kako bi kupila kartice i dala da se glasa za njega, kako bi osvojio duplu krunu!

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Posle ovog šokantnog raspleta, Nenad i Zorica su načisto izgubili živce i zatvorili su se u WC gde su plakali ko kiša. Ostali učesnici su uglavnom likovali jer su Gastoz i njegova lažna devojka razotkriveni... 

Ili što bi rekao Dino Merlin, "Sve je laž":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • , Koja 04

    5. jul 2016 | 15:58

    Oni sami su laž.

  • NN

    5. jul 2016 | 18:12

    Ruzica je za oboje institucija. Najodvratniji su njih dvoje. Zorica je i u prvom rijalitiju svasta radila sto Milos nije mogao da podnese. Par puta jr izjaljivao da ona njemu nije devojka. Milos je za razliku od Nenada bio lepo vaspitan momak i kulturan. Ona uvek nade neke zrtve.

  • Marko

    5. jul 2016 | 15:49

    Napolje dva foliranta happy pokažite da ste fer napolje sa njima imali mobitel u vili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA