≫ 

Severina konačno pokazala SILIKONE! (VIDEO)

Mesec dana nakon "Sekundi", iz fabrike savršenih žena stižu "Silikoni", koji će definitivno biti novi hit ovoga leta i kojim će Severina ponovo zavladati

  • 21

Posle dugog i pažljivog najavljivanja novog spota, kojim je Severina odlučila da iznenadi svoju publiku ovog leta, svi pevačicini fanovi su konačno dočekali "Silikone" sa popularnom Sajsi MC i legendarnom glumicom Sekom Sablić, i definitivno su s razlogom bili nestrpljivi. 

SAMO JOJ BIČ FALI! Puče kožno jeleče, izleteše grudi, sado-mazo Severina DOMINIRA! (FOTO)

Severina je i ovaj put, samo mesec dana nakon objave prethodnog singla, dala svojim fanovima nešto drugačije, ali opet, ostala je dosledna svom prepoznatljivom stilu.

- Silikoni su metafora za sve ono što žene rade da bi bile savršene. Pevajte ovu pesmu i ako nemate silikone. Popraviće vam dan i u vama stvoriti osećaj da ste savršeni. Deco, ne pokušavajte ovo kod kuće... - napisala je Severina na Fejsbuku.

Foto: Promo/Marko Vulević Foto: Promo/Marko Vulević

Kako se čini, "Silikoni" bi, posle "Sekundi", vrlo brzo mogli da postanu novi hit koji će obeležiti ovo leto, zato poslušajte:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA