MOGLA SAM DA SE UDAM JOŠ NEKOLIKO PUTA! Ceca prvi put otkrila detalje svog ljubavnog života! (FOTO)

- Ne želim da ostavim utisak ucveljene udovice. Već sedamanestu godinu zaredom živim sama i za to vreme nisam pokušavala da zasnujem zajednički život ni sa kim - rekla je Ceca

  • 5

Pevačica Ceca Ražnatović je u intervjuu za televiziju "Prva" po prvi put otkrila neke detalje iz svog ljubavnog života, i dodala da se nije zavetovala na celibat.

TOTALNA DOMINACIJA! Ceca prešla pola MILIJARDE pregleda na Jutjubu! (VIDEO)

- Slobodna sam žena i mogu da budem s kim hoću. Nije mi prvi put da me spajaju sa prijateljima. Spojili su me i sa čovekom kojem sam krstila dete, to mi je bilo neljudski - rekla je Ceca za emisiju "Ekskluziv" i napomenula da je u prethodnih 17 godina imala nekoliko veza.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Ne želim da ostavim utisak ucveljene udovice. Već sedamanestu godinu zaredom živim sama i za to vreme nisam pokušavala da zasnujem zajednički život ni sa kim. Ne želim da ispadnem prepoštena u očima naroda niti sam se zavetovala na celibat. Imala sam, nekoliko veza i vezica, neke su trajale duže, a neke kraće. Ne volim da eksponiram svoj privatni život. To je nešto rezervisano samo za mene. S druge strane, mogla sam da se udam još nekoliko puta i da se sa nekim od tih partnera pojavim na parastosu svom pokojnom suprugu, jer onaj ko nije svestan da je Željko otac moje dece i da sam ga najviše volela, ne bi mogao ni da bude uz mene - ispričala je Ražnatovićeva.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maestro

    12. jul 2016 | 17:36

    Ma uživaj ženo. Nikome ti nisi kriva što si to što jesi i što si takva kakva jesi. Bog ti je dao nešto a za sve ostalo ti si se izborila. Samo napred!

  • Ok!

    12. jul 2016 | 20:39

    Svaki dan je : Sve lepša !

  • Drago

    12. jul 2016 | 18:58

    Pa polako i tebe ce vreme da zgazi ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA