JEDNIM DETALJEM OBORILA INTERNET: Cecina ćerka kakvu JOŠ niste videli! (FOTO)

Anastasija Ražnatović je objavila fotografiju iz Moskve, gde trenutno boravi, i za samo dva sata napravila haos na Instagramu

  • 20

Anastasija Ražnatović je na Instagramu objavila jednu sasvim običnu fotografiju, ali, zbog jednog detalja su je njeni fanovi zapravo napravili - neobičnom!

BIKINI SA X FAKTOROM: Cecina ćerka napravila dupli selfi pred polazak na plažu! (FOTO)

Ćerka folk dive Cece Ražnatović nedavno je bila na Crnogorskom primorju, a trenutno sa bratom Veljkom boravi u Moskvi, odakle redovno "izveštava" svoje fanove šta radi, gde se kreće i slično... Pa, kao i svaka trendi devojka, zar ne?

Anastasija je pozirala sa naočarima na glavi, ali, ne onim za sunčanje. Upravo to je bio razlog zbog čega je njena naizgled obična fotografija za samo dva sata zaradila skoro 10 hiljada lajkova.

Kako vam se dopada Anastasija u ovakvom izdanju?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan KG

    13. jul 2016 | 21:11

    AAAUUu... AJDE DA SE malo "uobročimo": o kakvom "haosu" je uopšte reč i šta je "vanplanetarno" na ovoj fotki? Sve i da svi Srbi (pa i bebe)imaju androide, a nemaju, i da su svi fanovi ove devojke a nisu - to je bedna bednovita cifra!!! A haos ste videli u jednom jedinom procentu Srba koji su (ničim izazveni) lajkovali tu fotku... inače potpuno, potpuno običnu, čak ispraznu - do koske! Naprosto mediokritetsku...

  • Vesna

    13. jul 2016 | 21:34

    Boze, Boze, vise i Anastasija!!!

  • xxx

    13. jul 2016 | 22:47

    Sad bi da bude malo i " intelektualna"?! Uf sa njom vise..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA