≫ 

BRUTALNO SEKSI: Vatrena Nataša Bekvalac napravila šou, a onda je izvukla Sašu Kovačevića na binu i nastala je ludnica! (FOTO) (VIDEO)

Novosadska barbika s pravom je opravdala svoj nadimak Nata Granata

  • 3

U sklopu letnje turneje Nataša Bekvalac sinoć je nastupila na jednom prestoničkom splavu pred nešto više od 1000 ljudi. Obučena u minijaturnu seksi kreaciju dizajnera Darka Kostića Bekvalčeva je stigla na splav u jedan sat posle ponoći i otpočela koncert koji je trajao nešto više od tri sata.

Foto: Promo Foto: Promo

Pevala je i stare i nove pesme, a na bini joj se u jednom momentu pridružio dugogodišnji prijatelj Saša Kovačević koji je došao da se provede sa prijateljima. "Sa nama je večeras i Saša Kovačević. Saša, znam da mrziš kad ti ovo traže, ali ja hoću da dođeš ovde pored mene i da zajedno pevamo tvoje hitove". Dvoje pop zvezda uživo su izveli Sašine pesme Slučajno i Noć do podne.

Foto: Promo Foto: Promo

Nataša je pred kraj nastupa sve raznežila izvođenjem balada Dina Merlina, ali i svojih pesama Hiljadu nula i Ponovo. Pevačicu je iz publike bodrila i sestra Kristina.

Pogledajte delić atmosfere:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA