DA SMO OTIŠLI NA VEČERU, SADA BISMO BILI MRTVI: Sin Lepe Brene i Aleksandra Prijović za dlaku izbegli masakr u Nici!

- Ne mogu da dođem sebi! Sva sreća pa sam ja htela da krenemo ranije za Srbiju. Nešto mi je govorilo da ne treba da idemo tamo i Bogu hvala što sam ga odgovorila od toga - izjavila je Aleksandra Prijović

  • 18

Pevačica Aleksandra Prijović kaže da su njen dečko, Filip Živojinović i ona, pukim čudom izbegli jučerašnji masakr u Nici tokom kojeg je ubijeno najmanje 80 a ranjeno više od 100 ljudi.

Rijana bila u Nici tokom masakra!

Filip i Aleksandra su desetak dana bili na odmoru u Monte Karlu, i pre povratka kući, Živojinović je insistirao da svrate u Nicu, na večeru u njegovom omiljenom restoranu na šetalištu.

- Još uvek smo u šoku zbog svega. Da sam poslušala Filipa i da smo sinoć otišli da večeramo na šetalištu u Nici, pobili bi nas sigurno! Ne mogu da dođem sebi! Sva sreća pa sam ja htela da krenemo ranije za Srbiju. Nešto mi je govorilo da ne treba da idemo tamo i Bogu hvala što sam ga odgovorila od toga - ispričala je Prijovićeva za magazin "Star" i dodala da je užasnuta onim što se dogodilo.

Foto: Promo Klub Tilt Foto: Promo Klub Tilt

- Bili smo dva puta u Nici tokom odmora, a to šetalište je neizbežno za turiste jer je zaista prelepo. Pretužna sam zbog tog događaja i strašno je da se čovek više nigde ne može osećati sigurno - zaključila je Aleksandra Prijović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    15. jul 2016 | 15:38

    Hteo ja juce da skoknem do Nice da prosetam malo, kazu da je tamo bilo koji stepen hladnije, kad eto moje drage komsinice pozove me na kaficu u Balajinac i ja odem tamo ma kakva Nica i eto cele noci i danas zahvaljujem zeni sto mi je spasila zivot!!!

  • Merdok

    15. jul 2016 | 15:23

    Licimerno

  • Aleksija de Vir

    15. jul 2016 | 15:28

    Nebitno..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA