POTEGAO JE PIŠTOLJ NA MENE: Šokantna ispovest zvezde Granda!

Nadica Ademova koja za veče uzme 8.000 evra bakšiša, našla se u neprijatnoj situaciji

  • 10

Pevačica Nadica Ademov, koja se proslavila učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", našla se u neprijatnoj situaciji tokom nastupa na jednom slavlju, kada joj je gost pretio sa pištoljem u ruci.

PAPARAZZO VIDEO: Bujna zvezda Granda ogromnim peticama razbija talase!

Kada je pevala na jednoj romskoj svadbi, Nadica je doživela neprijatno iskustvo, kako piše "Alo".

- Često pevam na veseljima. Jednom mi se desilo da su vadili pištolj i pretili mi da neće biti dobro nikome ukoliko ne otpevam neku pesmu. U tom trenutku sam zaustavila muziku i rekla: "Ako ovaj čovek ne napusti veselje, ja ga napuštam!". Onda su njega naravno sklonili i slavlje je nastavljeno kao da se ništa nije dogodilo - otkrila je Ademova.

Poznato je da su veliki bakšiši na romskim svadbama, pa je tako i pevačica uzela mnogo novca na veseljima tog tipa.

- Najveći bakšiš sam dobila u Berlinu za moju pesmu "Nekretnine". Za tri reči pesme sam dobila četiri ljubičaste novčanice i onda su mi davali još i za druge pesme. Tada sam u ruci imala oko 8.000 evra. Pevala sam tada kod mojih prijatelja u Berlinu - kaže Nadica.

Poslušajte pesmu "Nekretnine":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    25. jul 2016 | 14:38

    O Boze, ima li te?!!!

  • David

    25. jul 2016 | 16:24

    A porez da platis za sav taj "baksis" koji uzimas?

  • lol

    25. jul 2016 | 17:08

    A koja je poenta ove price? Da mlada estradna umjetnica 1. Pjeva na svadbama(sto je sasvim legitimno) 2. Da za pjevanje uzme 8000€ baksisa 3. Da uzme 2000 za svoju pjesmu "Nekretnine" (sto jelte pokazuje koliko je njena pjesma hit) 4. Da njen posao zna biti opasan( da neki pijani gost u pauzi izmedju davanja baksisa zna potegnuti i oruzje) 5. Da je ona jako snalazljiva jer se i u takvim situacijama zna snaci... Eeeee dokle smo dogurali...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA