BOGATI RUS OŽENIO 37 GODINA MLAĐU MANEKENKU: Njihova veza bila je na ivici pedofilije, nju optuživali da je "laka" (FOTO)

- Zašto je mlada osoba koja se druži sa nekim dosta starijim automatski ku**a, a stariji čovek sponzor? - napisala je Jelisaveta Adamenko na društvenim mrežama

  • 18
Foto: Instagram/lizaadamenko Foto: Instagram/lizaadamenko

Valentin Ivanov (55) jedan od menadžera kompanije "Lukoil" u Singapuru, oženio se 18-godišnjom manekenkom Jelisavetom Adamenko. On je sa tinejdžerkom u vezi od njene 14. godine, ali su sačekali da devojka postane punoletna kako bi se venčali.

Muškarac morao da bira koga spasti iz poplave - ženu ili majku. Evo šta je uradio

Glamurozna ceremonija venčanja održana je u zamku "Sent Žane" na Azurnoj obali. 

Oni žive u Singapuru, gde je kao i u Rusiji granica zakonitog pristanka na seksualne odnose 16 godina, prenosi ruski "Prospekt Mira". Međutim, nema dokaza da su njih dvoje imali nezakonite odnose dok je bila mlađa.

Instagram profil supruge Ivanova pun je fotografija nje same kako uživa u luksuzu.

A photo posted by LizaAdamenko (@lizaadamenko) on

Slikala se u skupim automobilima, sa kesama punim odeće poznatih modnih kreatora, a pohvalila se i prstenom sa ogromnim dijamantom. Jelisaveta je kritikovala one koji tvrde da je sponzoruša.

A photo posted by LizaAdamenko (@lizaadamenko) on

- Ljudi bi trebalo da budu zreliji i pametniji. Ako mislite da su sve manekenke dr**e, trebalo bi da pogledate u rečnik. Zašto je mlada osoba koja se druži sa nekim dosta starijim automatski ku**a, a stariji čovek sponzor? - napisala je Jelisaveta Adamenko na društvenim medijima.

A photo posted by LizaAdamenko (@lizaadamenko) on

Sa njenog profila su međutim, ubrzo izbrisane fotografije sa venčanja.

(Telegraf.rs /Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA