POKRENI SE I DOĐI na Rock Village 2016! (FOTO) (VIDEO)

Pokreni se, zatvori face stranu i dodji na Rock Village, društvo svira gitaru...

  • 0

Ovo je poziv od najmlađih učesnika (dvanaestogodišnjaka) Nikole Johnny Rankovića i njegovog benda THE CHURLIANS, na ovaj jedinstveni festival, koji se svake godine održava u Banatskom Sokolcu. Ujedno su to i stihovi pesme "Pokreni se" sa Džonijevog albuma "Teram po svom" koji je izdao sa svojih 12 godina, kao najmlađi kompletni rok autor na svetu.

Pogledajte video spot za ovu pesmu:

Pored najmladjih The Churlians-a (Johnny Ranković autor, gitara i vokal, Pavle Petrović - bas, Griša-Grigorije Avramović - gitara, Marko Beljić - bubanj i Jelena Blagojević- klavijature), koji nastupaju u subotu 13.avgusta, ovaj festival će činiti velikim nastupi sledećih bendova:

12.avgusta - Električni orgazam, Vampiri, DJ Marko Nastić, Artan Lili, Elvis JR Kurtović, Besne Gliste, Degeneza,The Socks, Holloklok, DJ Feather, DJ Lexy, WOPS Popili.

13.avgusta - Van Gogh, Nikola Vranjković, Osmi dan, Balkan Dubstep, Brigand, Sharks Snakes & Planes, Rott Bruno, Cardinal Point, Lion VZBZ.

Johnny poručuje da je ulaz na ovaj dogadjaj besplatan i da je to oduvek tako, zahvaljujući jednom od najboljih organizatora festivala u nasoj zemlji i odličnim domaćinima stanovnicima mesta Banatski Sokolac, više na ovom linku ili na zvaničnoj facebook strani festivala.

Foto: Promo Foto: Promo

- Čast je kako mojim drugarima iz benda tako i meni , da sa ovako dobrim i probranim bendovima, podelimo odličnu binu i gledamo na čist prostor sa travnjacima, kampom i DJ pultovima, kao i defileom bajkera ispred sebe, što sve čini festival Rock Village 2016 - kaže Jonny i dodaje:

- Vidimo se i nadam se da ću doživeti da pored pesamaVan Gogh-a i Orgazma, publika zapeva i bar neki refren iz mojih autorskih pesama; Pokreni se, Neću da živim u zemlji bez rokenrola ili Teram po svom. A i ako neće, spremili smo jednu koju će sigurno pevati!

Više na Johnny-ijevom oficijalnom sajtu www.johnnyrankovic.com ili fan facebook strani.

PRILOG  TV TELEGRAF NOW sa promocije Johnny Rankovic albuma "Teram po svom":

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA