≫ 

DIJAMANTI, BRILIJANTI, SMARAGDI... Kad vidite kakvim se nakitom Bijonse pohvalila, pašćete na zadnjicu istog trenutka! (FOTO)

Pevačicine najnovije fotografije na Instagramu "teške" su ko zna koliko miliona dolara

  • 7

Muzička zvezda Bijonse i njen suprug Džej Zi, u samom su vrhu najbogatijih poznatih parova na svetu, s obzirom na to da se njihov imetak procenjuje na 110 miliona dolara, zato i ne čudi što je baš sve na njima najskuplje, uključujući, naravno, i nakit.

Ložite se na Bijonse? Onda ćete se silno razočarati kada vidite koje plastične operacije je imala! (FOTO) (VIDEO)

Bijonse putem društvenih mreža bar donekle približi fanovima svoj život, kako s poslovne, tako i sa privatne strane.

Pevačica je na Instagramu dočarala trenutno uživanje sa porodicom u letnjim danima, a usput je pokazala i koliko je "teška" njena leva ruka. Skupocenim prstenjem je zadivila sve žene, a Bijonsinu ruku krase smaragdi, dijamanti, brilijanti...

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

Očekivano, to nije sve. U kompletu sa prstenjem, tu su i skupocena ogrlica i minđuše, kojima se Bijonse takođe pohvalila svojim pratiocima.

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

Cenu nakita se ne usuđujemo niti pomenuti, ako uzmemo u obzir da je Bijonse imala najskuplji verenički prsten među poznatima, u vrednosti od 5 miliona dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA