NAJVEĆA ESTRADNA MISTERIJA: Okriveno zašto su se Ana Nikolić i Rasta venčali u tajnosti, njihove porodice zaprepašćene! (FOTO)

Da će se Ana i Rasta venčati, nisu znali ni članovi njihovih familija, a sada je potvrđeno šta je bio razlog za toliku tajnovitost

  • 14
Foto: Instagram/ananikolicofficial Foto: Instagram/ananikolicofficial

Vest da su se Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta, u tajnosti venčali pre nekoliko dana u Beogradu, odjeknula je poput groma iz vedra neba, a uveliko se spekuliše da je razlog za brzinsku svadbu činjenica da je Ana navodno u trećem mesecu trudnoće!  

KRICI I STENJANJE, RAZBUDILI CEO HOTEL: Ovako je izgledala prva bračna noć Raste i Ane Nikolić

Kada su saznali da će postati roditelji, Ana i Rasta su, kako navodi "Kurir", na brzinu zakazali venčanje u opštini Voždovac, a čak ni njihove porodice nisu znale za svadbu. Kako se priča, Ana je početkom jula posumnjala da je trudna, ali je sačekala još nekoliko nedelja, da bi bila sigurna.

- Ana je s Rastom odmah razgovarala o tome. Rekla mu je da postoji velika verovatnoća da su napravili bebu, a Stefan je bio oduševljen. Odmah je rekao da će se venčati ako je trudna. Jedva je čekao da se ona vrati iz Budve i ode kod lekara. Na pregledu joj je potvrđena trudnoća - kaže izvor blizak pevačici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1389

    1. avgust 2016 | 12:43

    Ruznijeg bračno para sa estrade, u zivotu nisam video.

  • ?

    1. avgust 2016 | 14:41

    "Venca će je ako je trudna"! Čista glupost,to su loši brakovi ili je voliš ili ne,a ne da razlog bude trudnoća i dete.

  • Yamaha

    1. avgust 2016 | 13:06

    Ovaj ko zombi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA