≫ 

GASTOZ ULAZI NA FARMU? Kada čujete koje BRDO PARA mu nude, krstićete se dva dana! (FOTO) (VIDEO)

- Tačno je. Zvali su me iz kabineta Milice Mitrović i pitali da li bih u ponedeljak mogao da dođem na sastanak - rekao je Gastoz

  • 49
Gastoz, Farma Printskrin: TV Pink, TV Happy

Nenad Marinković Gastoz, zvezda "Parova", mogao bi da od ove jeseni bude učesnik "Farme". Kako piše "Kurir", "Pink" je zainteresovan da on bude deo šoua njihove televizije, pri čemu su spremni da ispune njegove uslove, koji sigurno uključuje i ogroman honorar (priča se od 50.000 evra, pa naviše).

KAKAV KRALJ: Gastoz PRVI PUT ušao u kladionicu, uzeo 130.000 dinara, ODUŠEVIĆE vas šta je onda uradio!

- Na Pinku su oduševljeni Gastozom! Prate ga od početka njegovog televizijskog angažmana u "Parovima" i jedva su čekali da se na Hepiju završi ova sezona kako bi kontaktirali s njim. Ne žale pare za Marinkovića! Ali i njemu je porasla cena. Od "Parova" je sklopio nekoliko unosnih poslova, zovu ga sa svih strana, tako da će Pink morati da mu da ponudu koja se ne odbija - rekao je izvor blizak produkciji "Farme".

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

Kako se navodi, Gastoz je juče trebalo da priča s vlasnicima "Pinka" Željkom i Milicom Mitrović.

- Bio sam u ponedeljak na televiziji i čuo da će Mitrovići imati poslovni sastanak s Gastozom oko pola dva. Međutim, Željku su baš u to vreme iskrsle neke druge obaveze, a rijaliti zvezdi nijedan drugi termin nije odgovarao - navodi ovaj neimenovani sagovornik iz produkcije.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Marinković je potvrdio.

- Tačno je. Zvali su me iz kabineta Milice Mitrović i pitali da li bih u ponedeljak mogao da dođem na sastanak. Rekao sam da imam slobodnog vremena samo između 13 i 14 časova. Nisu mi ništa odgovorili, pa nisam ni otišao - rekao je on.

S druge strane, Gastozov bliski prijatelj je rekao da on neće ući na "Farmu".

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

- Njemu ne pada na pamet da uđe na „Farmu“ - rekao je Gastoz drug.

Da li će Marinković zaista ući na "Farmu", saznaćemo. Prema nezvaničnim informacijama, Gastoz ima jak ugovor sa televizijom "Happy", tako da bi "Pink" morao da izdvoji ogroman novac kako bi on prešao na "Farmu".

Inače, Jelena Golubović i Zorica Marković prešli su iz "Parova" na "Farmu". Kako se priča, "Pink" je navodno isplatio odštetu televiziji "Happy" za ove transfere.

Da li će biti isto i s Gastozom, videćemo. Svakako, on bi najverovatnije dobio novac.

Podsetimo se kako je Gastoz pravio šou u rijalitiju "Parovi":

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    2. avgust 2016 | 10:14

    Pa on je istrošio svoje fore! Mitroviću zar ne bi bilo zanimljivije da nadjete nove interesatne ljude.

  • Mini

    2. avgust 2016 | 11:24

    Bilo bi lepo kad bi ste ubaciji knjizevnike,glumce,slikare neke intelektualce pa da mozda nesto pametno i naucimo.Intelektualna farma.A ove sljamove,starlete i kvazi frajere vise niko nece da gleda...

  • Mir

    2. avgust 2016 | 10:14

    Ko si bre ti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA