SPEKTAKL: Seve, Nata i Cetinski u "Survajveru"

Na velikom finalu "Survajvera" Severina Vučković, Nataša Bekvalac i Toni Cetinski će predstaviti publici svoje nove pesme

  • 0

U subotu 2. juna u 21 sat očekuje nas veliko finale najgledanijeg šoua "Survajver Kostarika" kada ćemo saznati ko osvaja titulu "jedni preživeli" i nagradu od 50.000 evra. Za sada su sigurno mesto u finalu obezbedili ekstremni sportista Sebastijan Flajs, baletan Milan Gromilić i maneken Vlada Vuksanović. Za ulaz u finale u takmičenju su ostali Martina Vrbos, Kristina Bekvalac i Nikola Šoć.

Ovo spektakularno veče obeležiće nastupi najvećih domaćih i regionalnih zvezda -Nataše Bekvalac, Severine Vučković i Tonija Cetinskog! Oni će specijalno za gledaoce "Prve" u finalnoj večeri premijerno izvesti svoje nove numere.

Severina je za svoj prvi nastup uživo, nakon nekoliko meseci odsustvovanja sa estradne scene ,odabrala upravo finale "Survajvera", a pre samog nastupa ova popularna pevačica dala je i prvi, ekskluzivni intervju koji će gledaoci imati priliku da vide u Exkluzivu u petak, 1. juna u 18 sati na "Prvoj"!

Seve je u intervjuu govorila o majčinstvu, životu na tri adrese, sinu Aleksandru, doživljajima iz porodilišta, kao i hoće li se ubrzo vratiti na scenu. A kako je sve izgledalo i šta ju je na kraju dovelo do suza, pogledajte samo u "Ekskluzivu"!

Dok se finalistima sve više kuva u stomaku, gledaoce "Prve" očekuje spektakularna završnica jedne od najzanimljivijih sezona "Survajvera" kada ćemo saznati ime najjačeg robinzona.

(A.V.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA