ZORICA ĆE ODLEPITI! Ružica ispričala šta se sve desilo na njenom tajnom sastanku sa Gastozom! (FOTO)

- Što se tiče Zorice ja više ništa ne komentarišem, devojka ima salon koji joj polako propada i onda se zakačila za mene - rekla je Ružica

  • 7

Budući da se nakon finala "Parova" mnogo pričalo o navodnoj vezi Gastoza i Ružice, konačno se oglasila i Veljkovićeva koja je priznala da se tajno videla sa Nenadom i potom razjasnila u kakvim su odnosima njih dvoje. 

ŠOKANTNA PROMENA U PAROVIMA! Ovo više NEĆETE moći da gledate u novoj sezoni rijalitija! (VIDEO)

Budući da su njeni poljupci sa Gastozom u rijalitiju privukli veliku pažnju, Ružica je prokomentarisala priče da je to bilo samo foliranje.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

- Sa moje strane bilo je iskreno. Nešto me razvlače on i Zorica po novinama, novinari me zovu svaki dan. Što se tiče Zorice ja više ništa ne komentarišem, devojka ima salon koji joj polako propada i onda se zakačila za mene. Ne želim da ona mene komentariše niti ja nju, skroz su mi nebitini, ja imam svoju porodicu i život - ispričala je Veljkovića i otkrila šta se dešavalo na tajnom sastanku sa Gastozom.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

- Jednom smo se videli, u ponedeljak nakon finala me je sačekao posle emisije sa drugovima i rekao da moramo da popričamo. Rekao je da ima nešto da mi saopšti, razjasnili smo neke stvari i drago mi je zbog toga. Nema ničega među nama niti želim da bude nešto između nas. Pre neko veče smo se sreli na jednom splavu, javio mi se i to je to - zaključila je pobednica "Parova".

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

(Telegraf.rs/izvor: happytv.tv)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesko

    4. avgust 2016 | 14:08

    E sad mi je laknulo. Dno dna. Treba ih zabraniti.

  • Ibrahimović #10

    4. avgust 2016 | 15:09

    Šta li vi vidite u tom Gastozu, ružan k'o smrt

  • NN

    4. avgust 2016 | 17:49

    Ako je spala na njega dzaba joj njen sar i lepota. On je odvratan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA