≫ 

IDIOTIZAM GODINE: Bivši farmer se drznuo da pljuje Novaka Đokovića! (VIDEO)

Bivši učesnik "Farme", koji se proslavio kao jedan od najvećih rijaliti luzera, se prvo drznuo da uporedi sebe sa Đokovićem, a potom ga i isprozivao

  • 73

Nakon što je Novak Đoković izgubio od Del Potra na Olimpijadi u Riju, ceo svet priča o suzama srpskog tenisera, cela Srbija drhti uz najvećeg srpskog sportistu ikad, a među onima koji su se usudili da Noleta pomenu u negativnom kontekstu našao se Lepomir Bakić. Bivši učesnik "Farme", koji se proslavio kao jedan od najvećih rijaliti luzera, se prvo drznuo da uporedi sebe sa Đokovićem, a potom ga i žestoko isprozivao.

NIKAD VIĐENO U TENISU: Del Potro plače i teši Đokovića koji lije suze (VIDEO

Novakove suze su rasplakale sve:

A ovako je Lepomir plakao posle osvajanja drugog mesta:

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aa

    9. avgust 2016 | 13:09

    DECKO NEBITAN SI

  • BodiDebilder

    9. avgust 2016 | 12:53

    Ko si bre ti da stavljas jednog Novaka Djokovica u isti kos sa tobom? Coveka koji je trenutno jedan od najboljih sportista na planeti ako ne i najbolji u ovom trenutku poredis sa sobom i gomilom BodiDebildera koji koji se cepaju ko zna sa cime sve. On sigurno koristi suplementaciju i preparate za oporavak i za trening ali ne i steroide kojima se vi cepate. pa pogledaj ti njega i sebe razlika je godinu dana a ti po izgledu mozes tata da mu budes. I vecina drugih bildera od upotrebe silnih hormona nemaju dlaku na glavi sastareli celi. Postovanje za uspehe jer su i one deo nekog odricanja i marljivog rada ali ti ne trebaju ovakvi javni ispadi i prozivanje kolege sportiste i sunarodnika... Ili je se to posledica FARME!!! Svaka ti castt razocarao si me!!!

  • Kale

    9. avgust 2016 | 13:10

    Vidi ovog ljigavka hahahhahahhah, pa on covek nije svestan koliko je smesan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA