BOG MI JE POSLAO NAJLEPŠI DAR, NEMOJTE ME ZABORAVITI: Seka emotivnom porukom najavila povlačenje sa scene (FOTO)

- Spremna sam za divnu pauzu, nikada dužu u mojoj karijeri, ali onu najlepšu - napisala je pevačica koja će uskor postati majka

  • 25

Seka Aleksić privremeno se puovlači sa scene budući da će uskoro postati majka. Pevačica je na Fejsbuku objavila emotivnu poruku, pri čemu je napisala sledeće.

Žena je najlepša kada ispod njenog, kuca još jedno malo srce! Nove slike trudne Seke će vas načisto istopiti! (FOTO)

- Moj odmor za dva dana počinje... Želim da se zahvalim svojoj publici koja uvek verno stoji ispred mene i šalje mi toliku ljubav! Neopisiv je osećaj videti vas u tolikom broju, sa očima punim ljubavi i poštovanja prema meni i onome što radim svih ovih godina. Zahvaljujem se svom bendu koji je, malo je reći najbolji, možda za nekoga nije najbolji, ali ono što oni rade i kako se odnose prema poslu mene čini mnogo srećnom! Ne moraju biti najbolji muzičari, meni je mnogo važnije da su najbolji ljudi. Zato trajemo punih osam godina. Hvala vam momci! -  napisala je Seka i dodala:

Foto: Facebook/SekaAleksic Foto: Facebook/SekaAleksic

- Veliku zahvalnost dugujem svim klubovima u kojima smo veselili ljude širom EX YU. Zahvaljujem se svim medijima koji su objektivno vršili svoj posao i prenosili vesti koje se tiču mene i mog života. Iskreno se nadam da me na ovoj pauzi nećete zaboraviti. Svim, svim saradnicima (da ne nabrajam jer bi spisak bio mnogo veći od ovog kompletnog teksta) beskrajno hvala na svemu! Spremna sam za divnu pauzu, nikada dužu u mojoj karijeri, ali onu najlepšu. Posle toliko godina priželjkivanja (ne borbe kao sto to neki kazu) Bog je poslao u pravo vreme najlepsi zivotni dar mom Veljku i meni. Ne brinite, u pauzi ću snimati nove pesme kada mi vreme dozvoli i sredinom iduće godine, moja ekipa saradnika i ja ćemo vas obradovati novih hitovima. Sve vas volim i ljubim, beskrajno!

P.S. Na društvenim mrežama ću normalno "visiti" - zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radmila

    10. avgust 2016 | 18:41

    Drago mi je da ces postati majka Seko sve najlepse od srca bilo bi jsko dobro da se o ovim radosnim temama vise pise .Uzivaj u zivotu srecno!

  • Iju

    10. avgust 2016 | 18:39

    Zeno nek ti je sa srecom,sto manje se slikaj i oglasavaj da malo odmorimo

  • pamet

    10. avgust 2016 | 18:23

    Od kad je sveta, ova pevacica je prva zena koja donosi dete na svet. Moze li neko da objasni na koji nacin su ovoliki ljudi na planeti dosli na ovaj svet, posto je ona jedina trudnica. Prizemlji se zeno, parkiraj se gde ti je mesto. Sto bulaznis, hoce li ti porod biti u direktnom prenosu, prosto da znamo da gledamo. E zeno, zeno, ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA