≫ 

Evo zašto Veljko krije svoju novu devojku od Cece!

- U nekim periodima se vraćao Maši, ali je na kraju ostao sa Anom. Šuška se da je ona glavni razlog njegovog raskida sa ćerkom Zvezdana Terzića - kaže izvor blizak Veljku Ražnatoviću

  • 8

Priča se da je Veljko Ražnatović (19) već šest meseci u vezi sa 13 godina starijom Anom, kao i da navodno tu romansu krije od svoje majke Cece Ražnatović.

ZVER OD 110.000 EVRA! Evo šta vozi Cecin sin! (VIDEO)

- Posle raskida sa Mašom Terzić, Veljko je upoznao lepu Anu iz Beograda za kojom je načisto odlepio. U nekim periodima se vraćao Maši, ali je na kraju ostao sa Anom. Šuška se da je ona glavni razlog njegovog raskida sa ćerkom Zvezdana Terzića. Veljko i Ana su zajedno šest meseci i jako se vole. Ona nije zaposlena, pa je Cecin sin izdržava. Plaća joj dnevne troškove, ali i stan, kao i sve račune. Vodio ju je nekoliko puta na more u Crnu Goru i sve je to džentlmenski iskeširao - navodi izvor "Informera" i objašnjava zbog čega Cecin sin od majke krije svoju vezu:

- On mami Ceci nije rekao za novu devojku. Strahuje da mu pevačica ne bi odobrila to što na nju troši mnogo novca. Veljko Anu izdržava od Cecinih para, pošto ni on još ne zarađuje. Kako bi sve ostala tajna, izlaze uvek u velikom društvu, nikad sami. Uglavnom se viđaju u stanu u kojem živi Ana.

Printskrin: Instagram/craznatovic_official Printskrin: Instagram/craznatovic_official

Sa druge strane, Ceca tvrdi da je Ana samo Veljkova drugarica.

- Znam Anu, ali oni se samo druže. Veljko trenutno nema devojku. On i ja nemamo tajne, sve pričamo jedno drugom. Čak i da ima mnogo stariju devojku, meni to ne bi smetalo. Važno je samo da su oni srećni - rekla je Ceca.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xacaxacaxaxaxa

    13. avgust 2016 | 12:53

    E zabole me za Veljka

  • amer

    13. avgust 2016 | 12:26

    Sponzorusa.

  • Љиљана

    13. avgust 2016 | 12:14

    Спонзоруша, ништа не ради. Па ваљда је неку школу завршила, а можда се либи да ради било какав посао. Поштеног посла се не треба стидети. Шта ли ради млађани Ражњатовић?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA