EKSKLUZIVNI INTERVJU, STANIJA: Soraja je prezgodna, a Vlada iz Survajvera nije moj tip! (VIDEO, FOTO)

+ Privlače me karakterno moćni muškarci, zabavljam se isključivo sa fakultetski obrazovanim! + Ne prija mi reč "starleta", a teško da bih ušla na "Farmu" ili u "Velikog brata", otkriva Stanija u intervju za Telegraf.rs

  • 5

Stanija Dobrojević, Plejboj zečica i učesnica rijalitija "Survajver", u medijima je nazvana "starletom", ali se sa stečnim epitetom uopšte ne slaže. U intervjuu za Telegraf.rs Stanija kaže da se naziv "starleta" vezuje za glumice koje igraju sporednu ulogu ili su na putu da postanu zvezde, a ona se glumom ne bavi. A da je već uveliko postala velika zvezda, najbolji dokaz su brojne naslovne strane i duplerice kojima Stanija u poslednje vreme svojim zgodnim likom povećava tiraž.

Kako priznaje, volela bi da se oproba sa ulogom zavodnice, nalik na one kakve igra Monika Beluči.

- Ne prija mi opis posla starlete, onako kako to shvataju naši ljudi, koji starletu vide kao osobu da se samo šminka, ispija kafe i pozira u medijima. Jako sam vredna i odavno naviknuta da mi u životu ništa "ne pada s neba" i da za sve mora dobro da se potrudi. Sama sebe izdržavam i borim se uspešno za sebe, kaže zgodna Plejboj zečica.

Za sada nije ni pevačica, ni glumica, ni igračica, ali je bitno da je u medijima konstantno prisutna, a "vreme će pokazati da li je starleta ili ne". Stanija priznaje da naporno vežba i radi na svom izgledu, a serijal vežbi planira da izda na dvd-ju u toku ove godine. Otkriva ko je najzaslužniji za njen dobar izgled, ali i neuobičajeno ime:

- Za svoj stas najviše dugujem genetici, koju sam nasledila od majke manekenke, a ime Stanija, koje me čini posebnom, dobila sam od oca, po dadilji Miloša Obrenovića, u znak sećanja na baku Stanu.

Već godinu dana verena je za Rusa Vladimira (za koga mnogi misle da je izmišljen), a Stanija kaže da su se upoznali  pre tri godine u "Haras" kazinu, čije je zaštitno lice.

- Dugo se poznajemo, bili smo prijatelji nekoliko godina, a onda smo prešli granicu, pa je prijateljstvo preraslo u ljubav. On radi isti posao kao ja, ali u budućnosti bi voleo da se nađe u Holivudu i glumi u akcionim filmovimaZa sada nam je jako lepo, sve radimo zajedno, od šopinga do zajedničkih treninga -  kaže ona.

Osim po dobrom izgledu, učesnica "Survajvera" poznata je i po svojoj prgavosti i temperamentu, zbog čega je neki nazivaju i "vojvođanskom Majom Nikolić". Ona tvrdi da često kaže više nego što bi trebalo, pa se posle kaje, ali i izvinjava.

- U "Survajveru" sam, posle diskvalifikacije, bilo zabrinuta zbog svog ponašanja, pa sam rešila da konsultujem psihijatra, ali je dijagnoza potvrdila da je sa mnom sve u redu i da je to samo deo karaktera. Najteže su mi pali međuljudski odnosi, pa poučena tim iskustvom teško da bih se odlučila da učestvujem na "Farmi" ili u "Velikom bratu". U Kostariki imaš veliki prostor da pobegneš, odeš u šumu, skočiš u vodu ako dođe do konflikta. Do tada sam mislila da sam iskusna, da znam dosta sa ljudima, međutim, morala sam  da se čeličim i da učim. Mislim da ne bih smela da se upustim u avanturu rijalitija u jednoj kući, prostoriji, navodi ona.

O seksu u "Survajveru" mnogo se pisalo, ali Stanija tvrdi da su to izmišljotine, te da su oko svega mediji digli prašinu.

- Dok ste gladni, žedni, iznemogli, poslednje što vam je na umu je da vodite ljubav sa nekim. Razmišlja se o sasvim drugim potrebama. Ali bilo je emocija, recimo između Kristine i Nikole.

Konkurencije se uopšte ne plaši, pa ni Soraje Vučelić, koja takođe popularnost duguje pojavljivanju u riijalitiju:

- Nismo se nikada srele. Videla sam njene fotografije, jako je zgodna i za izgled zaslužuje sve pohvale - hvali Stanija svoju direktnu konkurenciju.

Stanija se osvrnula i na pisanje medija o sukobu sa Enom Popov, zbog bivšeg dečka Gojka Kačara:

- Strasti su se u potpunosti smirile, srele smo se nedavno u jednom salonu, sve je bilo okej i daleko od bilo kakvog sukoba o kome su neki pisali, i sada tu "više ništa ne treba dirati". Sa Enom nisam u svađi.

Muškarac koji bi osvojio njeno srce  mora da bude uspešan, moćan i karakteran, jer i sama smatra da je takva. Nikada ne bi bila sa nekim ko se ne trudi da u životu nešto stvori, a izabranik definitivno mora da bude Srbin.

- Privlače me karakterno moćni muškarci koji moraju da budu i obrazovani. Ne mogu da se zabavljam s nekim ko nije završio fakultet! Volela bih da se udam za Srbina, iste vere, da slavi Đurđevdan. Mislim da bi mi bio problem da živim daleko i u Srbiju dolazim povremeno, a tu je i pitanje jezika - kaže Stanija (zaboravljajući na trenutak na verenika Rusa - prim. ur.).

Fanovi bi najviše voleli da je vide u vezi, ali i u braku sa Vladom Vuksanovićem, saborcem u "Survajveru", ali iako je on trenutno jedan od najpoželjnijih muškaraca u Srbiji, Stanija kaže da Vlada ipak nije njen tip.

- Vlada je najzgodniji frajer u "Survajveru", ali nije moj tip muškarca. Posle njega, na top listi frajera u ovom rijalitiju su mi Nikola, Ognjen, Radovan i, recimo, Neven.

Iako se proslavila ulogom u rijaliti šouu, slikanjem za duplericu, kao fotomodel i maneken, Stanija smatra da je sada vreme za ozbiljnije projekte.

- Planiram da završim studije, i upišem master u Americi. Volela bih da se bavim medijima, komunikacijom i marketingom. Sa "Plejbojem" završavam jednu sferu svog života i imam mnogo ozbiljniji projekat u planu. Pripremam nešto veliko svojim fanovima i uskoro ću smeti da otkrijem o čemu se radi. Što se tiče ljubavi, i tu očekujem da će se sve nastaviti u istom smeru. Do sada sam bila dva puta verena, i nadam se trećoj sreći. Smatram da treba da živimo zajedno bar godinu dana i ako sve bude bilo u redu, udajem se - veselo zaključuje Stanija.

(Lj.V./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gazda Djoka moj te koka

    17. jun 2012 | 19:20

    Ku**va obicna,plus realno bez sminke je groblje...

  • sasa

    2. jun 2012 | 00:05

    Delujes kao netko ko ima rezervni zivot, ovaj koji zivis i onaj o kojem ne zelis da se mnogo zna. Tvoja zivotna filozofija se zasniva na materijalizmu. Iluzorno je tvrditi da si uspela u svom zivotu, ako je uspeh rascepiti se i pokazati guzicu u "Plejboju" onda si uspela. Svesna si da u ovoj nasoj drzavi ne postoje kriteriji koji bi ukazivali na neciju sposobnost ili nesposobnost. Zato i postoje mogucnosti da se jednoga dana pojavis u nekom filmu ili da osvanes na nekoj TV kao voditelj. Od kada si dosla iz Amerike vidjena si u nekoliko "zagrljaja" u prevodu oni znace "sponzorusa" Sta bi devojka trebala uraditi da dobije BMW kabria i dvosobni stan, koliko je to horizontalnog rada ? Mi Srbi smo skloni sve dati za dobru p.... jos ako zna posao, granica je nebo. Stanija, nemoj se mnogo folirati, uklepala si dovoljno godina da se bore oko ociju naziru kao nesto stvarno, iskoristi preostalo vreme da se sto bolje unovcis, a njih koji bi dali pare, ima !

  • Manekenka

    1. jun 2012 | 19:30

    Majke manekenke? MOLIM????? ona debela kobila je nekad bila makenka hahhaha ajde Stanija sikter vise sa svojim lazima budalo.I Vlada kao nije tvoj tip jer te nije hteo ni stapom dodirnuti, gadis mu se. Svima je to reko. Htela si ali nisi imala sansu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA