≫ 

SEVERINA NAPRAVILA LUDNICU U GUČI: Trema, sado-mazo kombinacija, "Silikoni" i na kraju - Keba! (FOTO) (VIDEO)

Severina je nastup u Guči počela u 21 čas, na pozornici na stadionu, a u samoj završnici je otpevala nekoliko pesama sa Draganom Kojićem Kebom

  • 50

U završnoj večeri 56. Dragačevskog sabora trubača u Guči jedan od najiščekivanijih nastupa, čiji je početak publika nestrpljivo čekala ovih dana, svakako je bio nastup popularne hrvatske pevačice Severine.

KEBIĆI NA OKUPU: Severina stigla u Guču u pratnji Igora i Kebe, evo i šta je obukla! (FOTO) (VIDEO)

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

Severini je pripala čast da nastupi u završnici i ujedno posle prethodnih večeri ludnice i dobrog provoda, uz Miroslava Ilića zatvori ovogodišnji Sabor trubača u Guči.

Stigla je u pratnji supruga Igora Kojića, a tu je bila i cela njegova porodica.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na binu je izašla nekoliko minuta posle 21 časa u izazovnom crnom kožnom kostimu koji podseća na korset, sa kaiševima na rukama i nogama. Raspoložena kao i uvek, pozdravila je publiku u Guči rečima:

- Dobro veče, Guča. Dobro veče, dobri ljudi. Jako mi je drago što sam prvi put ovde, donosim vam sunce iz Splita, tamo je pretoplo - rekla je Seve i počela da ređa hitove "Brad Pitt", "Uzbuna", "Ko me ter'o" i druge.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pogledajte šta je zabeležila naša ekipa u bekstejdžu, pred sam početak Severininog nastupa:

Severina se u jednom trenutku zahvalila publici u Guči što ju je ovako lepo dočekala.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Hvala vam puno. Imala sam tremu kad sam dolazila ovde, jer uvek imam tremu kada prvi put dolazim u neki grad, a vi ste mi to olakšali, jer ste divni - rekla je Seve, a zatim zamolila publiku da peva deo koji peva Saša Matić u pesmi "More tuge".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Posle pauze se presvukla u crni sako i gaćice...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Izazovna Sajsi MC usijala je atmosferu u Guči kada je izašla na binu i sa Severinom otpevala "Silikone" u sado-mazo izdanju, zatim je izvela još jednu pesmu, a potom je Seve nastavila sa dobrom atmosferom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Oko 22:30 se Severini na bini pridružio njen svekar, folk pevač Dragan Kojić Keba, sa kojim je otpevala nekoliko pesama i ujedno završila večerašnje druženje sa tamošnjom publikom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nakon Severine, oko 23 časa, usledio je nastup Miroslava Ilića na istoj pozornici, koji je legendarni pevač započeo svojim velikim hitom "Još te nešto čini izuzetnom".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA