DA SVAKI DAN MISLI NA NJU: Aleksandra Prijović dala Filipu NIKAD SKUPLJI poklon za 31. rođendan! (FOTO)

Popularna zvezda "Granda" prvo je priredila svom dečku veliko iznenađenje, a zatim ga počastila nečim što će ga zauvek sećati na njihovu ljubav

  • 5

Filip Živojinović, sin Bobe Živojinovića iz prvog braka, proslavio je u petak 31. rođendan, a popularna zvezda "Granda", pevačica Aleksandra Prijović, priredila je svom dečku veliko iznenađenje u ranim jutarnjim časovima, a onda mu dala skupoceni poklon.

ZABAVA DO KASNO U NOĆ: Pogledajte kako je bilo na rođendanu Filipa Živojinovića, ko je sve bio, i kako se slavila pobeda košarkaša (FOTO) (VIDEO)

Nakon što je svog dečka iznenadila pravo sa nastupa u 6 ujutro, zajedno sa mamom, Aleksandra je svoju ljubav "okitila" skupocenim "Roleks" satom, prenosi "Alo".

- Moja mama, moji drugari i ja smo u 6 sati ujutru, nakon mog nastupa, uleteli u stan sa tortom, što je Filipa oduševilo. Jeli smo tortu, malo se veselili i nazdravili. Baš je bilo lepo! Iznenađenje je uspelo - rekla je pevačica.

Filip-Zivojinovic-Aleksandra-Prijovic

O poklonu nije želela puno da otkriva, ali je stavila do znanja da je želela da pokloni Filipu nešto što će ga svakodnevno sećati na nju, u ovom slučaju sat.

- Ne mogu da vam kažem o čemu se radi, to mi je bezveze, zaista, ali nosiće ga sa sobom svaki dan. Toliko mogu da vam kažem - završila je Aleksandra za "Alo".

Printskrin: Youtube/aleksandraprijovic Printskrin: Youtube/aleksandraprijovic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iju

    20. avgust 2016 | 18:43

    Jao,zemljo otvori se

  • S. S.

    20. avgust 2016 | 21:05

    Ove je jedino pitanje kolko plaćaju ovi slepi da i me se imena vuku po medijima hoće da budu popularni na silu a koga bole džoni za njihove debilne živote

  • marija

    20. avgust 2016 | 22:24

    Pored ovoliko dobrih rezultata nasi sportista,vi zapeli sa ovo dvoje kao ludi,dosadni su vise aman ljudi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA