SVADBA OD 50.000 EVRA: Srpska voditeljka se udaje, evo ko će joj pevati na venčanju! (FOTO)

Aleksandra Jeftanović će drugi put stati pred oltar 11. septembra, kada će svom izabraniku Aleksandru Švraki izgovoriti sudbonosno DA

  • 8

Voditeljka Aleksandra Jeftanović drugi put će u venčanici stati pred oltar, i to 11. septembra u Beogradu, kada će se svom izabraniku Aleksandru Švraki zakleti na večnu ljubav.

KARLEUŠA, CECA, ANA SEVIĆ: Ovo je TOP 10 najseksi mama u Srbiji! (FOTO)

Budući supružnici nisu štedeli na novcu kada je u pitanju svadba, pa će za glamurozno veselje potrošiti čak 50.000 evra, a Saša Matić pobrinuće se za dobro raspoloženje gostiju.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

- Već mesecima Aleksandra i Saša planiraju kako će izgledati njihovo slavlje. Venčanje će biti obavljeno u crkvi u centru grada, a potom se sele u jedan od najluksuznijih beogradskih restorana. Dogovorili su se da na slavlju bude oko 150 gostiju, koje će uveseljavati Saša Matić, kog Aleksandra voli da sluša dok peva. Što se tiče venčanice, Aleksandra će nositi haljinu poznatog srpskog kreatora sa kojim već godinama sarađuje - otkrio je izvor za "Alo".

Printskrin: Youtube/AmiG Show Printskrin: Youtube/AmiG Show

Nakon crkvenog venčanja uslediće građansko venčanje u restoranu, a kumovi će biti njihovi dugogodišnji prijatelji. Budući da je ostalo još malo vremena do važnog dana, Aleksandra je već odabrala dekoraciju i cveće.

- Aleksandru poznajem dugo. Ona i njen izabranik su moji dragi prijatelji, tako da će mi biti veliko zadovoljstvo da svojim nastupom uveličam njihovo glamurozno slavlje - potvrdio je Saša Matić za "Alo", dok je Aleksandra želela da sačuva privatnost za sebe i svoju porodicu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Bračni par neće odmah nakon venčanja otići na medeni mesec, budući da čekaju da njihov petomesečni sin malo poraste, ali će to svakako učiniti nekoliko meseci kasnije, za voditeljkin 41. rođendan.

Podsetimo, Aleksandri je ovo drugi brak, budući da je već bila udata za rukometaša Ognjena Kajganića, od kog se razvela nakon dve godine zajedničkog života. 

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpskibek

    24. avgust 2016 | 12:05

    Hahaha..u zemlji bede.turbo folka pinka i informera ..jedna "divna " vest.)))

  • Petar

    24. avgust 2016 | 12:35

    Ja ne znam sta su 500 evra, a oni se razmecu sa 50.000 evra. Verovatno ljudi ustedeli od 400 evra plate.

  • Jasna

    24. avgust 2016 | 13:56

    Tresla se gora rodio se mis ! Hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA