≫ 

Zmaj se uvalio Miljani u kuću, ostao 4 dana, kad čujete ko je Kulićevoj pomogao da ga izbaci, plakaćete od smeha!

- Sedeo je na podu i pričao bez prestanka. On i dalje misli da je u "Parovima" - pričala je Miljana detalje svog susreta sa Zmajem u Nišu

  • 14

Ilija Grahovac, daleko poznatiji kao Zmaj od Šipova, upao je u cik zore u porodičnu kuću Miljane Kulić u Nišu, i to dok je njena porodica spavala. Posle četiri dana bilo je nemoguće izbaciti ga, pa je produkcija televizije "Happy" morala da interveniše. 

DA LI JE MOGUĆE? Evo koliko je Miljana zaradila para za 9 meseci u "Parovima"!

Zmaj je u Niš stigao nenajavljen i nije imao nameru da ode, čak ni posle četiri dana, zbog čega je Miljana morala da kontaktira produkciju TV "Happy".

Ilija je iznenada došao kod nas, niko ga nije očekivao. Bilo je rano ujutro kad je stigao, a naša kuća je stalno otključana, pa je slobodno ušao i počeo da nas budi. Vikao je iz sveg glasa i zvao mog oca: "Sićo, Sićo, ja sam došao kod vas, probudi se!". Mama i tata su bili u šoku, uplašili su se, jer su mislili da je neki provalnik - ispričala je Miljana kroz smeh za "Kurir".

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

Miljana je dodala i kako su ona i Zmaj pričali u "Parovima" o tome da on dođe u Niš, međutm, nisu precizirali. Kao što je bilo i za očekivati, Zmaj se ponašao kao da je u rijalitiju, pa niko nije mogao doći do reči od njega.

- Sedeo je na podu i pričao bez prestanka. On i dalje misli da je u "Parovima". Kad god bi neko pokušao nešto da kaže, Zmaj bi počeo da viče: "Tišina, Mariću! Pričam ja. Je l' to okej?!" - smejala se Kunićeva.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Osim toga, Zmaj je iskoristio vreme i da obiđe Niš, pa je u gradu tokom dana bio prava atrakcija.

- Svi su prilazili da se slikaju s nama. Neki su zezali Zmaja kako je i Gastoz u Nišu i da su ga upravo videli na Tvrđavi, pa je tražio da ga vodim tamo da se obračuna s njim. Jedva sam ga smirila. Kod nas je bio četiri dana, i to nam je bilo previše. Pozvali smo ljude s Hepija da dođu po njega. Vozač je došao i odvezao ga u Šipovo - završila je Miljana. 

Foto: Facebook/miljana.kulic.7 Foto: Facebook/miljana.kulic.7

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna

    24. avgust 2016 | 14:11

    Izgleda da je avion u dzakovima izbacivao ludake po Srbiji ! Gospode boze !

  • Lija

    24. avgust 2016 | 14:06

    U parovima kukao da mora u Sipovo a sad svugde stigne samo ne svojoj kuci

  • Johan

    24. avgust 2016 | 13:27

    Šta se čudi, pa nema pevača a posebno zvezde granda kojoj ona nije dosađivala,pratila u upadala u kuću nenajavljena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA