LUDNICA NA DANIMA PIVA: Zdravko Čolić pevao pred 50.000 ljudi u Zrenjaninu! (FOTO) (VIDEO)

Zrenjanin je sinoć bio mali da primi sve posetioce "Dana piva", koji su već u popodnevnim časovima zakrčili većinu puteva ka gradu na Begeju

  • 1

Pred više od 50.000 gledalaca, koji su pristigli iz svih gradova Srbije i regiona, Zdravko Čolić je održao spektakularan koncert na Trgu Slobode u Zrenjaninu na manifestaciji Dani piva.

Zrenjaninska filharmonija i Orthodox Celts briljirali na "Danima piva"

Zrenjanin je sinoć bio mali da primi sve posetioce "Dana piva", koji su već u popodnevnim časovima zakrčili većinu puteva ka gradu na Begeju.

Foto: Promo Foto: Promo

Čola im se zahvalio na najbolji mogući način – pevajući tri i po sata, moćnim vokalom i nepresušnom energijom koji su oduvek bili njegov zaštitni znak.

Antologijske numere poput ’’Ti si mi u krvi’’, ’’Gori Vatra’’, ’’Mađarica’’, ’’Zagrli Me’’, ’’Produži dalje’’, ’’Sinoć nisi bila tu’’ smenjivale su se sa ’’Okano’’, ’’Hotel Balkan’’, ’’Ao nono bijela’’ i ostalim hitovima koje su uglas pevale sve generacije.

Foto: Promo Foto: Promo

Odlično usviran bend pratio je harizmatičnog sarajevskog šarmera, koji je još jednom pokazao da je apsolutni ljubimac žena – i devojčice i dame u zrelim godinama napamet su znale sve tekstove njegovih pesama, šaljući mu poljupce i pozitivnu energiju koja se graničila sa euforijom.

Na drugoj strani grada, boje Žitnog Trga hrabro su branili Elvis J Kurtović i BandX AC/DC Tribute bend.

Elvis je okupljene proveo kroz New Primitivs sagu, dok je Billy razgalio sve prisutne hitovima australijskih ikona – od ’’Highway To Hell’’ do ’’Thunderstruck’’.

Foto: Promo Foto: Promo

Za vikend, posetioce 31.Dana piva u Zrenjaninu očekuju koncerti Saše Kovačevića, Crvene Jabuke, Sanje Ilića & Balkanike i Električnog Orgazma.

Pogledajte video i osetite deo jučerašnje atmosfere:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA