Opet divlja: Čarli Šin dovodio žene i pravio buku u komšiluku

Popularni glumac vratio se svojim starim navikama. Prema rečima suseda, glasna buka iz Čarlijeve kuće čula se skoro cele noći. Razlog - glumčeva dokolica

  • 0

Popularni filmski i televiziski glumac Čarli Šin očigledno se vratio svojim starim navikama. Sudeći prema navodima komšija, iz Šinove kuće čula se neviđena buka, a takođe su primećene i oskudno odevne devojke, koje su cirkulisale celu noć i dan, prenose RadarOnline i "Dejli mejl".

U kraju je viđen i veliki broj parkiranih automobila, a mnogi ljudi koji su prisustvovali zabavi, uključujući tu i problematičnog glumca, pušili su i psovali.

- Tokom noći primećen je visok nivo aktivnosti u kući – rekao jedan od Šinovih komšija, aludirajući na buku.

On je dodao da je primetio glumčevu bivšu suprugu Bruk Miler, koja je takođe viđena na jednoj od ludih Čarlijevih zabava. Šinova nekadašnja izabranica je zbog predoziranja primljena na rehabilitaciju.

Nekadašnja zvezda serije "Dva i po muškarca" negirao je ove navode vezane za Milerovu.

Komšije veruju da se glumac rado okreće zabavi kada nema šta da radi.

- Pošto je završeno sa snimanjem prve sezone "Anger Managementa", kod Čarlija uvek stvari idu naopako kada ništa ne radi.

(Telegraf.rs)

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA