≫ 

OBALA BLUZA: Novi spot grupe "Neverne bebe" će vas oboriti s nogu (VIDEO)

- I dalje pokušavamo da svojom muzikom pošaljemo neke važne poruke optimizma i ljubavi u vrtlogu tenzija i iskušenja kojima smo izloženi svakodnevno - kaže Milan Đurđević

  • 6

Treći singl sa sedmog studijskog albuma "Nevernih beba" "Priča o nama" je pred publikom: optimistična i romantična akustična balada "Obala bluza".

Spot je sniman na egzotičnim lokacijama u Ubu i okolini i autentično oslikava predivnu prirodu tog kraja, još uvek nedovoljno afirmisanu kao deo bogate turističke ponude Srbije. Setni zvuci usne harmonike i akustične gitare uz prepoznatljive glasove Tijane Sretković i Jelene Pudar, atmosfera pomalo zaboravljenih druženja uz logorsku vatru i emotivan tekst biće prava audio – vizuelna poslastica ne samo za poštovaoce opusa "Nevernih beba" već i za sve ljubitelje kvalitetne muzike.

Ovaj spot nakon hitova "Tu kraj nas" i "Priča o nama“ najavljuje izlazak dugoočekivanog albuma za početak oktobra i to skoro pet godina od albuma "Praštam".

- I dalje pokušavamo da svojom muzikom pošaljemo neke važne poruke optimizma i ljubavi u vrtlogu tenzija i iskušenja kojima smo izloženi svakodnevno - kaže Milan Đurđević, frontmen benda koji je u dvadeset tri godine dugoj karijeri zabeležio brojku od preko 2.020 koncerata.

Pogledajte novi spot grupe "Neverne bebe"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tesla

    31. avgust 2016 | 16:13

    Mnogo uspeha za vas.

  • glas razuma

    31. avgust 2016 | 19:19

    Milan je divan, pa mu je i muzika takva. Spot je jedan od najlepših domaćih u zadnjih ne znam koliko godina. Bravo!

  • Nazalost

    31. avgust 2016 | 18:17

    Mnogo postujem Milana i Neverne bebe, ali su od nekada vrhunskog rok benda postali light pop grupa fazon Jelena Rozga. Nema vise ni dobre svirke ni prave energije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA