SURVAJVER Vlada Vuksanović osvojio 50.000 evra (FOTO / VIDEO)

Ava Karabatić je na spektakularnom finalu "Survajvera" odlučila ko je najbolji takmičar četvrte sezone ovog rijalitija, a ta titula je pripala "njenom" Vladi

  • 3

Na finalnoj večeri četvrte sezone rijalitija "Survajver" publika i Veliko veće su odlučili da titula "jedini preživeli" pripadne Vladi Vuksanoviću. Publika je sa najviše glasova nagradila Avu Karabatić i ona je  presudila, jer su Milan i Vlada imali jednaki broj glasova pred samu završnicu.  U finalu su bili Sebastijan Flajs, Milan Gromilić, Vlada Vuksanović i Nikola Šoć, a izbačeni takmičari  imali su priliku da odluče ko je najbolji među njima. Nakon više od mesec dana provedenih u divljini Kostarike, napokon je dodeljena nagrada od 50.000 evra.

Promena mišljenja, odluka i glasova u avanturi koja je trajala više od mesec dana bilo je na pretek. Od 18 takmičara, koliko se uputilo na Kostariku, večeras je glasalo njih 16.Iako je publika do samog kraja glasala za diskvalifikovane takmičarke, Stanija Dobrojević i Aleksandra Nakova nisu imale pravo glasa, a time i mogućnost da odluče pobednika.

Ovo spektakularno veče obeležili su nastupi najvećih domaćih i regionalnih zvezda - Nataše Bekvalac, Severine Vučković, Davora Jovanovića i Tonija Cetinskog!

Pobednik "Prvog glasa Srbije" je specijalno za gledaoce Prve u finalnoj večeri premijerno izveo svoju novu numeru "Hipnoza". Nataša Bekvalac priznala je da je bila inicijator sestrinog učešća u rijalitiju "Survajver". Ona je premijerno publici otpevala pesmu "Pozitivna", dok je Severina u duetu sa Anom Bebić predstavila novi letnji hit "Italijana".

(A. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LJILJA

    3. jun 2012 | 14:51

    SVI PLUJU ZENE ALI AKO CEMO PRAVO VLADA JE MUSKA SPONZORUSA, PRUZA USLUGE UDOVICAMA I RASPUSTENICAMA I ZA UZVRAT BIVA NAGRADJEN..ZNAMO SVI O KOJIM UDOVAMA JE REC...

  • sveto sinadinovski

    3. jun 2012 | 00:50

    klasicna namestaljka,znali su da je ava zaljubljena u vladu i namestili su da ona odluci pobednika.samo je pokazala da nema nimalo dostojanstva i da je obicna glupaca

  • SickBoy

    3. jun 2012 | 15:32

    Ma na kraju je bitno da nisu Hrvati ili Crnogorci uzeli te pare u sred Srbije!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA