UDARIO GDE NAJVIŠE BOLI: Zmaj otkrio tajnu koju Gastoz krije od svih!

- Otkako sam izašao iz rijalitija, odlučio sam da saznam sve o Nenadu. I mogu vam reći da sam svašta saznao - ispričao je Zmaj

  • 16

Iako su se "Parovi" odavno završili, za Zmaja očigledno nisu i on je nastavio da ogovara Gastoza, a sada je ispričao koje sve prljave tajne Nenad navodno krije od javnosti.

Zmaj od NATO-a: Šokiraćete se kad vidite s kim se Ilija druži u kafani (FOTO)

Zmaj se ovoga puta bavio Gastozovom porodicom, a to se Nenadu sigurno neće nimalo dopasti.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Otkako sam izašao iz rijalitija, odlučio sam da saznam sve o Nenadu. I mogu vam reći da sam svašta saznao. On je čovek bez zanimanja, ne zna "Oče naš"... A zaprepastilo me je i to što nije siguran da mu je Đuro otac. To su bolne stvari za njega. On je dugo čekao da bude priznat. Nije ni čudo što je izgubljen slučaj. Ni majka mu nije fina kao što se predstavlja, strašne stvari sam otkrio - ispričao je Zmaj tokom gostovanja na televiziji "Happy".

Foto: Printskrin Youtube/Parovi TV HAPPY Foto: Printskrin Youtube/Parovi TV HAPPY

Ne sumnjamo da će mu Gastoz uzvratiti istom merom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lemi

    4. septembar 2016 | 14:04

    Samo me zanima i zanimalo me dok je ovaj lik bio u rijalitiju tko su tzv njegovi fanovi i pratioci? Zanima me profil tih ljudi koji daju sve da bi glasali za njega? Ne znam sto reci vise? On svakako ne moze predstavljati srpskog seljaka jer seljak mora da radi i nema vremena da gubi po rijalitijima kao on.

  • lale

    4. septembar 2016 | 13:10

    Nisam fan Gastoza ali mi nije jasno šta Zmaja briga da istražuje njgove roditelje neka gleda sebe i neka ide da se leči dok nije kasno

  • Marijam

    4. septembar 2016 | 12:48

    Bravo zmajicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA