UZ MALOG MARKA JE PLAKALA CELA SRBIJA: Da li je ovo najbolji nastup u "Pinkovim zvezdicama" ikad? (VIDEO)

Uskoro počinje nova sezona "Pinkovih zvezdica", pa ćemo se tim povodom podsetiti kako je Marko Bošnjak izveo hit "One Night Only"

  • 0

Nova sezona "Pinkovih zvezdica" uskoro će početi da se emituje na televiziji "Pink". Prošlo takmičenje bilo je gledano, a najveću pažnju izazvao je emotivni nastup dečaka koji se zove Marko Bošnjak, koji je i pobedio,

MARKO BOŠNJAK, POBEDNIK PINKOVIH ZVEZDICA: Mislio sam da sam drugi, i bilo mi je OK, a onda sam shvatio da sam pobedio! (FOTO) (VIDEO)

Mališan i mesta Prozor-Rama je tada otpevao hit "One Night Only" na takav način da su svi plakali. I publika u studiju, i žiri, kao i oni koji su gledali kraj malih ekrana.

Znaš da je ovo jedini nastup koji je rasplakao ceo žiri? – upitala je Goca Tržan.

Voditeljka Marijana Mićić je priznala da ga se uplašila jer je mislila da je on neko čudo sa druge planete.

– Čuje se odakle si, svaka ti čast. Možemo ovim i takmičenje završiti, ovo je perfektno. Sve elemente svetskog pevanja imaš…Ja nemam reči i ne mogu da opišem.. Samo na svetskom nivou sam čuo da neko sve u pesmi stavi – oduševljen je bio Hari Mata Hari.

Nastup Marka Bošnjaka možete videti na 1:48:54:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA