Britanska top-lista: Loren na trećem mestu (FOTO,VIDEO)

Već drugu nedelju zaredom pobednica “Evrovizije” i njena “Euforija” drži fenomenalnu treću poziciju na prestižnoj listi. Posle nekoliko nedelja provedenom na prvom mestu, Rita Ora i njena numera “R.I.P” tek na osmoj poziciji.

  • 0

Kao što običaj, britanska nacionalna televizija “BBC” objavila je top-listu sa 40 najboljih numera. Kao što ranije preneli, nekoliko nedelja prvo mesto “držala” je engleska pevačica poreklom sa Kosova Rita Ora. Potencijalna devojka Roba Kardašijana (brat čuvene američke starlete Kim Kardašijan, prim.aut.) skrenula je pažnju svojim već poznatim hitom R.I.P”, koji joj je doneo ovu prestižnu poziciju.

Međutim, navedena pesma je tokom vremena počela da opada sa liste i trenutno zauma osmo mesto. Veliki pomak načinila je Loren i njen sada već čuveni “evrovizijski” hit “Euforija”. Švedska pevačica svojom čuvenom numerom zauzima spektakularno treće mesto već drugu nedelju zaredom. Prva je trenutno pesma grupe "Rudimental" "Feel The Love".

Inače, ovo je najviši plasman jedne “evrovizijske” pesme na prestižnoj listi od 1987. godine, kada se na istoj poziciji našao legendarni Džoni Logan sa pobedničkom pesmom “Hold me now”.

“Euforija” je već uveliko postao ultimativni hit u Evropi. Mesto broj jedan “držala” je u čak 14 zemalja, kao što su Nemačka, Belgija, Španija, Grčka, Holandija i sl.

Loren je posle pobede na Pesmi Evrovizije veoma zaposlena. Nju su ugostili u jutarnjem programu Bi-Bi-Si-ja, a takođe je nastupila na poznatoj nemačkoj televiziji "ProSieben", gde je proslavila svoju prvu poziciju na listi u toj evropskoj zemlji. Trenutno svoju muziku predstavlja u Španiji, tačnije na popularnom ostrvu Ibici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA