SVE JE LAŽ, NIKADA NISAM PROBAO DROGU: Marko Bulat otkrio ko je dao 30.000 evra da bi mu smestio aferu sa kokainom!

- Marija nije uhapšena, niti je išta pronađeno u našem sandučetu. Ja sam u nedelju uveče, kada je bila ta akcija hapšenja, nastupao na jednom splavu i Marija je bila tamo sa mnom - izjavio je Bulat

  • 14

Pevač Marko Bulat je juče u Specijalnoj bolnici za bolesti zavisnosti uradio test na drogu koji je, kako kaže, pokazao da u njegovom telu nema tragova bilo kakvih narkotika. Bulat kaže da je njemu i njegovoj supruzi Mariji smeštena čitava afera sa navodnim hapšenjem zbog posedovanja kokaina, i otkriva ko, po njegovom  mišljenju, stoji iza čitavog skandala.

MARKO BULAT SE OGLASIO: Evo kako je prokomentarisao da mu je žena navodno uhapšena zbog droge (VIDEO)

- Nikada se nisam drogirao, niti ću. Ovaj test pokazuje da sam čist mesec dana unazad, a na Sudskoj medicini pomoću uzorka kose može da se utvrdi da li sam ikada u životu išta uzeo od droge. E. to ću isto da uradim. Ovaj test je pokazao da nema narkotika u meni. Jedino sam pozitivan na "bensedin" - izjavio je za "Informer" Marko koji je potom prokomentarisao i priče da je droga navodno pronađena u njegovom poštanskom sandučetu.

Prinstskrin: Youtube/RTV Pink Official Prinstskrin: Youtube/RTV Pink Official

- I to je izmišljeno. Moja žena koja je odrasla na Novom Beogradu, samo poznaje ljude koji su privedeni. Marija nije uhapšena, niti je išta pronađeno u našem sandučetu. Ja sam u nedelju uveče, kada je bila ta akcija hapšenja, nastupao na jednom splavu i Marija je bila tamo sa mnom - izjavio je pevač koji je dodao šta ga je najviše pogodilo u ovoj celoj priči.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- To što mene za 24 godine, koliko se bavim ovim poslom, niko nije video pijanog, a kamoli drogiranog. Studiram fakultet Srpske pravoslavne crkve, a šmrčem kokain... Ma 'ajde. I to što se pominju neke komšije koje tvrde da se nas dvoje drogiramo. Jedino se družim sa komšijom Acom s kojim idem na riblju čorbu - poručio je Bulat koji je na pitanje ko bi imao razlog da mu namesti aferu sa kokainom, ovako odgovorio:

- Muškarac iz Marijine prošlosti i žena koju sam odbio najviše bi se radovali da se razvedemo. Taj muškarac je dao 30.000 evra da se vodi kampanja protiv moje žene. S druge strane, jedna devojka kojoj nisam uzvratio ljubav koristi određenu starletu da mi se sveti. A starleta jedva čeka da osvane preko mog imena u novinama.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Na pitanje da li je mislio na Tijanu Ajfon, Marko je odgovorio:

- Ako je istina, kao što ona tvrdi, da smo bili zajedno dve godine, gde je naša zajednička fotografija? Misliš da je ne bi objavila kao dokaz? Ona je samo marioneta da bi se blatilo moje ime.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjevac

    16. septembar 2016 | 12:49

    Sad je Marko objasnio i svi ce da kazu jadni ljudi, treba uhapsiti tog sto placa 30000e, on je kriv za sve. Mareeeee mnogo si gledao Ratove zvezda. Mani se mastarija i lagarija nego lepo reci kakav je sex kad se posle crte.

  • Marijam

    16. septembar 2016 | 10:22

    Za bulata se nagadjalo da uzima drogu a za mariju zna celi beograd da se drogira odnosno smrce

  • Mit

    16. septembar 2016 | 12:06

    Ovaj Bulat se katastrofalno oblaci da je to strasno , dovoljno je pogledati ovih par slika i sve je jasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA