Gašić priznao zbog čega je plakao KAO KIŠA dok je ženio sina!

Bivši ministar odbrane Bratislav Gašić oženio je sina Vladana u svom rodnom gradu Kruševcu, a događaj mnogi nazivaju svadbom decenije

  • 3

Bivši ministar odbrane Bratislav Gašić oženio je sina Vladana Gašića, koji se u Kruševcu izabranici Dragani zakleo na večnu ljubav, a njihovu svadbu mnogi nazivaju i svadbom decenije. Ipak, ministar za "Blic" kaže kako je to bila svadba kao i svaka druga.

GAŠIĆ OŽENIO SINA! Pogledajte kako je izgledala svadba na kojoj je bilo pola estrade! (FOTO)

Dan kasnije, kada su se utisci donekle slegli, i sam ministar je priznao da nije mogao da suzdrži suze dok je gledao kako se njegov Vladan ženi.

- To je bio važan dan za porodicu. Naravno, veoma lepo smo se svi proveli. Ona fotografija koja je objavljena, a ispod koje stoji da ja plačem, zapravo je nastala na putu od crkve do restorana, i ja - brišem znoj. A istina je - jesam i zaplakao! - izjavio je Gašić za "Blic".

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Zašto da ne? Što je to strašno? Imate sina koji je stasao da bude muž, da bude otac i naravno da je venčanje jedan veoma emotivni trenutak za svakog roditelja - objasnio je bivši ministar.

Takođe je dodao i kako mladenci još uvek ne očekuju prinovu te da je venčanje logičan sled događaja posle jednogodišnje veridbe, kao i da zbog poslovnih obaveza Vladan i Dragana neće odmah otići na medeni mesec.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • notorious

    20. septembar 2016 | 06:44

    Sad mora da razmišlja kako će da ih zaposli... Ma, samo problemi!

  • Branko

    20. septembar 2016 | 06:11

    Zlato tatino ima puno poslovnih obaveza.Mora puno da radi da prehrani porodicu.

  • Despina

    20. septembar 2016 | 14:19

    Mladencima sretno! A da li si pomislio da za desetoro dece, kada se budu zenila i udavala, ocevi nece zaplakati niti ih ispratiti u novi zivot, jer su one maglovite noci skoncali u helikopteru?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA