≫ 

Reper čiji je penis srušio internet, priznao s koliko sestara Kardašijan je imao seks! (VIDEO)

Reper The Game je konačno otkrio s koliko Kardašijanki je stvarno spavao

  • 2

Reper The Game je početkom godine objavio pesmu u kojoj postoji stih: "Je*ao sam tri Kardašijanke", a prilikom gostovanja u emisiji Vendi Vilijams, on je konačno otkrio sa kojima od poznatig sestara je zaista imao seks.

Tačno u ponoć, Kim Kardašijan je skinula sve, i slikala se SKROZ GOLA! (VIDEO)

Da podsetimo, The Game je dva puta izazvao opšti haos na internetu kada je na Instagramu objavio slike u uskim boksericama ispod kojih se jasno video njegov poveći penis, a sada je ponovo šokirao sve.

Uz malo oklevanja, reper je demantovao da je spavao sa Kloi, priznao da je imao seks sa Kortni Kardašijan, a kada ga je voditeljka pitala za Kim, on nije odrečno odgovorio, nego je pokušao da se izvuče rečenicom da je on dobar prijatelj sa Kanjeom Vestom, i da ne želi da uvredi njegovu porodicu.

Foto: Instagram/kimkardashian Foto: Instagram/kimkardashian

Svi su to shvatili kao priznanje seksa sa Kim, ali The Game se nije tu zaustavio pa je mrtav 'ladan dodao da je ipak bio u akciji sa tri devojke iz porodice Kardašijan, ako se to može tako reći. Naime, on se pohvalio da je odvukao u krevet i Blek Čajnu koja se uskoro udaje za Roba Kardašijana...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA