NAJVEĆA KAFANA U EVROPI: Evo kako će izgledati "Arena" na koncertu posvećenom Tomi Zdravkoviću! (FOTO) (VIDEO)

- Želja nam je bila da pružimo svima u dvorani jedinstven doživljaj Skadarlije iz Tominog vremena, kako pesmom tako i scenografijom - kaže organizator Bane Obradović

  • 1
Printskrin: Youtube/Jugoton Music Printskrin: Youtube/Jugoton Music

Muzičko scenski spektakl kojim će biti obeleženo 25 godina otkako nas je napustio Toma Zdravković uveliko je u pripremi, a da su organizatori ozbiljni u nameri da sve posetioce prebace u Skadarliju iz vremena kada je živeo i stvarao legendarni boem, pokazuje i plan veoma originalne scenografije.

LUKAS, PEJOVIĆ, SAŠA MATIĆ... Evo kakav spektakl se sprema u čast Tome Zdravkovića i šta je IZNENAĐENJE VEČERI! (VIDEO)

Na modelu do koga smo došli prikazana je scena kakva će se 28. septembra naći u "Kombank areni" i na kojoj će 30 zvezda iz regiona izvesti sve najveće neprolazne hitove slavnog umetnika.

Foto: Promo Foto: Promo

Kao što je i najavljeno, bina će se u više nivoa ka parteru u kome će se ispred bine nalaziti publika iz VIP sektora.

Foto: Promo Foto: Promo

- Želja nam je bila da pružimo svima u dvorani jedinstven doživljaj Skadarlije iz Tominog vremena, kako pesmom tako i scenografijom. Na ovakav događaj se čekalo 25 godina i pitanje je da li će ikada u budućnosti moći da se ponovi i baš zato se trudimo da svi koji se te večeri nađu u "Areni" prisustvuju nečemu što će se prepričavati u godinama koje nam predstoje. Biće ovo zaista neponovljiv spektakl, nešto što se samo jednom može doživeti - izjavio je organizator Bane Obradović, zastupnik lika i dela Tome Zdravkovića.

Foto: Promo Foto: Promo

Inače, interesovanje za koncert je ogromno ne samo u Srbiji već i u zemljama regiona i kontigent karata koje se mogu naći je sve manji ali organizator, uprkos potražnji, ne namerava da zakazuje još jedan termin...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA