Imam 68 godina, celulit i bore, ali i baba u bikiniju može da izgleda dobro! Verica Rakočević zapušila usta hejterima! (VIDEO)

Modna kreatorka je za televiziju T Now otkrila i kako izgleda biti u braku sa 35 godina mlađim mužem

  • 13

Svaki put kada Verica Rakočević (68) objavi sliku u bikiniju, izazove lavinu različitih komentara, a sada je modna kreatorka za televiziju T Now odgovorila hejterima.

SKINULA SE U 69. GODINI: Ovako Verica Rakočević izgleda u bikiniju! (FOTO)

Verica priznaje da ima bore, malo celulita, ali da je, naravno, nije sramota da se slika u kupaćem kostimu, jer kako kaže, i baba u bikiniju može da izgleda dobro. Rakočevićeva je takođe otkrila kako izgleda biti u braku sa 35 godina mlađim mužem, i da li je ljubomorna na druge žene u njegovoj blizini... 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radomir

    24. septembar 2016 | 19:23

    Kretenu jedan nazivas je babom,Pa videcu tebe u njenim godinama ako ih u opste dozivis.Ona je pre svega Dama.zdrava Duhom i razumom to pokazuje i njen telesni izgled,Jer tamo gde je Duh bolestan ,Koji je u vlasti djavola i telo pokazuje kome pripada,Ona jasno Gospodu Bogu zahvaljuje na svakom darovanom Jutru ,na sledecem danu koji joj je dat kao poklon,.Dosegni taj stepen savrsenstva i nikada vise neces nikom reci "baba"ili "matori"

  • Angelina

    24. septembar 2016 | 18:31

    Zena prelijepo izgleda, jos ljepse misli i govori.

  • Deda Radoje

    24. septembar 2016 | 18:04

    Ma manite tu babu vise...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA