STARLETE SEKS NAPLAĆUJU 1.000 EVRA: A ovoliko koštaju orgije sa DESETORICOM i vikend s fudbalerom!

Starlete radije pristaju na grupnjak nego da svakog dana rade osam sati na nekom normalnom poslu.

  • 10

Već godinama se priča fda se u lancu elitne prostitucije nalaze brojne pevačice, manekeneke, TV voditeljke... a kako se priča među najtraženijima su starlete koje, u zavisnosti od želja, ali i broja klijenata koje "obrade" u isto vreme, za noć zarade od 1.000 do 3.000 evra.

Srpska TV zvezda seks naplaćuje 500 evra!

Iako nema jedinstvenog cenovnika, bogati tajkuni za noć sa starletom plaćaju oko 1.000 evra, a ukoliko osim standardnog seksa žele dodatne usluge poput oralnog seksa, to će morati da doplate 150 evra. Česti su i grupnjaci i elitne prostitutke za seks sa desetoricom muškaraca odjednom, naplaćuju 1.500 evra.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Po rečima dobro obaveštenog izvora "Kurira", starlete radije pristaju na "geng benging" nego da svakog dana rade osam sati na nekom normalnom poslu.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Postoji još nekoliko stavki u cenovniku elitnih prostitutki - orgije na jahti koštaju 3.000 evra, vikend seks u skupom hotelu se naplaćuje 3.500 evra, dok najviše košta izlet sa fudbelerom - 5.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA