Najgori nastup u Zvezdama Granda ikada? Dok je Selma pevala, žiri vikao: KUKU MAJKO, publika se hvatala za glavu! (VIDEO)

Selma Veladžić iz Domžala je posle lošeg nastupa dobila nezapamćene kritike od članova žirija

  • 6

Mlada Selma Veladžić se nije proslavila u "Zvezdama Granda", i mnogi su konstatovali da odavno nisu čuli gore pevanje u ovom takmičenju.

Karleuša pitala takmičara zašto je OPSOVAO usred pesme, a onda su je SVI u studiju IZBLAMIRALI za medalju! (VIDEO)

Žiri nije imao milosti prema devojci iz Domžala u Sloveniji. Marija Šerifović se hvatala za glavu i ponavljala: "Kuku, majko moja", Aca Lukas je Selmi rekao da je ništa nije razumeo i pitao je gde joj je glas, a ni ostali nisu bili nimalo blagonakloni prema takmičarki koju je verovatno, pojela trema...

Pogledajte nastup Selme Veladžič:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • one man

    2. oktobar 2016 | 11:46

    Narkoman bivsi,umisljena instagram zvezda i baba kojoj ozenjeni politicar zadnja sansa.Ja kada sam bio malo ucili su me ako nemam nista lepo da kaze da nikoga ne vredjam !!!!To je VASPITANA osoba.I komentar devojko ovo nije za prolaz je sasvim dovoljan da joj se objasni da ne zna da peva,vredjanje nije nikako.

  • ja

    2. oktobar 2016 | 11:50

    Jelena ne da ne zna da peva nego muči uši čak i onima koji su mrtvi pijani u diskotekama. Alo ženo ti nisi pevačica nego maskota estrade.A Saša bi trebao da stavi nekog u žiriju ko zna da peva a ne da ih J.K ponižava svojim prisustvom

  • Nikola K Bgd

    2. oktobar 2016 | 13:05

    Ali stvarno lepa je k'o lutka, pa sta ako ne zna da peva... bar je praznik za oci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA