≫ 

KIM KARDAŠIJAN OPLJAČKANA POD PRETNJOM NOŽEM: Lopovi upali u sobu i odneli joj SVE ŠTO IMA

Američka TV zvezda, koja se u francuskoj prestonici nalazi kako bi prisustvovala Pariskoj nedelji mode, "veoma je potresena, ali nije povređena u incidentu", navode američki mediji

  • 22
Kim Kardašijan Foto: Instagram/kimkardashian

Petorica muškaraca opljačkala su jutros američku rijaliti zvezdu Kim Kardašijan uz pretnju oružjem u njenoj hotelskoj sobi u Parizu i otela joj nakit vredan više miliona dolara, ali u tom incidentu niko nije povređen, objavio je Rojters.

Napao je guzu Kim Kardašijan, ali kada ga je dohvatio ćelavi grmalj, zažalio je što se rodio! (VIDEO) (FOTO)

Neimenovani izvor je toj agenciji rekao da se pljačka dogodila jutros oko tri sata, ali nije naveo u kojem pariskom hotelu.

Si-En-En je ranije objavio da su Kardašijanovu u njenoj sobi opljačkali maskirani muškarci, koji su bili prerušeni u policajce.

Američka TV zvezda, koja se u francuskoj prestonici nalazi kako bi prisustvovala Pariskoj nedelji mode "veoma je potresena, ali nije povređena u incidentu", navode američki mediji.

Čim je doznao vest o pljački, njen suprug reper Kanje Vest je prekinuo nastup koji je bio u toku u Njujorku, izvinio se publici i naveo da je reč o "porodičnoj situaciji", a zatim je napustio binu.

Uskoro opširnije...

(Telegraf.rs/Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA