BIRAM S KIM ĆU DA SEDIM! Dara popljuvala Karleušu, a onda joj je Jelena SPUSTILA za sva vremena! (FOTO)

Ponovo bukti rat između Karleuše i Bubamare, a posle Darinih prozivki, Jelena joj je žestoko odgovorila preko Tvitera

  • 25

Stari sukob između Jelene Karleuše i Dare Bubamare se ponovo rasplamsao, kada je Dara kritikovala Lepu Brenu i Sašu Popovića jer su angažovali Karleušu, ali Jelena joj je, u svom stilu, brzo odgovorila.  

Karleuša u "Zvezdama Granda" podigla noge na sto i svi buljili u njeno MEĐUNOŽJE! (VIDEO)

Podigla se velika bura kada je Dara postala član žirija "Pinkovih zvezda", što su mnogi protumačili kao "izdaju Granda", ali ona ima sasvim drugačiji stav o svemu tome.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

- Biram sa kim ću da sedim, biram koliko će da mi se plati. Nisu mi na kraju bitne finansije. Ne znam koliko para da mi stave na ugovor ja ne bih otišla. Ne želim da sedim sa ljudima gde mi je neprijatno, ja sam bre dama. Ja sa Sašom i Brenom imam super odnos, to je šoubiznis kako oni kažu. Kad su oni posle svog pljuvanja doveli Karleušu, o čemu da pričamo dalje - ispričala je Bubamara u emisiji "Glamur".

Printskrin: Youtube/OfficialDaraOnline, Foto: Facebook/ Jelena Karleusa, Printskrin: Youtube/OfficialDaraOnline, Foto: Facebook/ Jelena Karleusa,

Nakon što se Bubamarina izjava pojavila u novinama sa nadnaslovom: "Ljute rivalke", oglasila se i Karleuša koja je preko Tvitera poručila Dari:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salee

    7. oktobar 2016 | 11:38

    Daro kakva god dasi draža si mi od ove bolesnice JK.

  • Ja

    7. oktobar 2016 | 12:05

    Ova karleusa svojim bezobrazlukom samo pokusava da sakrije tonu svojih kompleksa ajde bre sjasi vise prava zvezda nikad toliko nece potencirati da je zvezda istripovala si se mnogo

  • Vuk

    7. oktobar 2016 | 12:06

    Ona Dari spustila?? Tako što je potvrdila da su ona i Saša i Brena zbog intersa spremni da pljuju i ližu? Hahaha Pa soustipa je samu sebe. Dara je rekla istinu. Luda, mala, sva kič ali iskrena, svoja i zna da peva. A JK pravi majmuna od sebe za džaba, samo zarad onih kamera i medijskog prostora. Da super rejting ali svi vidimo kako i bez Dare lok

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA