NEĆU DA ĆUTIM! Evo šta je Dara rekla nakon žestoke svađe sa Aleksandrom u "Pinkovim zvezdama"! (VIDEO)

- Izuzetno poštujem Šabana, Zoricu i Draganu, i neke stvari neću da tolerišem - izjavila je Dara Bubamara

  • 26

Burna svađa Dare Bubamare i Aleksandre Radović u drugoj emisiji "Pinkovih zvezda" jedna je od glavnih tema ovih dana, a nakon incidenta koji je kulminirao vređanjem, oglasila se i popularna folkerka. 

NAROD VIDI DA SI FOLIRANT! Pogledajte celu skandaloznu svađu Dare i Aleksandre! (VIDEO)

Nakon što je Aleksandra potcenila takmičarev izbor pesme, Dara Bubamara je burno odreagovala, a usred svađe je uputila nekoliko teških uvreda na račun koleginice.

Pritnksin: Youtube/Pinkove Zvezde Pritnksin: Youtube/Pinkove Zvezde

- Desila se ta moja spontana reakcija, pošto je sve kod mene u životu iskreno i spontano. Poštujem sve članove žirija, izuzetno Šabana,  Zoricu i Draganu, ali neke stvari ne tolerišem. Jednostavno sam morala da kažem, ne volim nikad u životu da ćutim - objasnila je Dara u emisiji "Premijera".

Printskrin: Youtube/Emisija Premijera Printskrin: Youtube/Emisija Premijera

Aleksandra je kandidatu rekla da mora na čišćenje, da su te pesme koje peva bezveze, a pritom se radilo o Šabanovoj pesmi, koji je u žiriju, koji je kralj narodne muzike - dodala je Dara i naglasila da žiri treba da zna svaku vrstu muzike, te da ne podnosi potcenjivanje.

Pogledajte detaljno šta je sve Dara Bubamara rekla o svađi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    9. oktobar 2016 | 16:14

    Mislim da je ovo najgora ekipa zirija do sada. Veliki minus Mitrovicu za izbor Dare i Zorice. Da sam na Alekdandrinom mestu ne verujem da nebih napustila emisiju. Podrzavam Aleksandru

  • Nada

    9. oktobar 2016 | 16:14

    Ko si ti Daro,nepismena zeno.ALEKSANDRA odise finocom a usput je strucna u svom poslu.Gedala sam emisiju i zgrozila se ponasanjem vas sve tri.Sve tri glumite neke dobrice,a u stvati tamo treba da se ocenjuje pevanje,a ne koliko je decko putovao iz Makefonije,ILi ciji je ko.Sramota...pa jesu imena i kvalitetni prvaci Zorica i Dragana,ima jos medju njima stare garde Saban Djurisicka Ana Bekuta Rokvici Da to su prvaci pravi,a ne ovi skakavci novokomponovane muzike.Da tu treba cistiti filtrirati,da se odvoji kvalitet koji pripada nabrojanim famama pevacima,zaboravila sam i Lepu lukic,svaka castvnjima.Naprosto Aleksandra je rekla sto mnogi misle,da da treba napraviti reda kao u basti.Ne moze svakom da ulazi u uho ovih napumpanih nazovimo "zvezda'.Ja sam Novosadjanka i bravo Aleksandra aradovic,tako se radi svoj posao!

  • Ana

    9. oktobar 2016 | 16:57

    Dara je prosta zena...i to jako....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA