IZVEŠTAJ SA 1.400 METARA NADMORSKE VISINE: Zmaj objasnio zašto je ušao u "Parove", a NISU PARE! (VIDEO)

Zmaj od Šipova se popeo na planinu Lisinu, pa za svoje fanove napravio poduži "referat", tokom kojeg ga mikrofon baš nije slušao

  • 12

Učesnik "Parova" Ilija Grahovac, daleko poznatiji kao Zmaj od Šipova, napravio je kratak osvrt na rijaliti u kojem je proveo više od godinu dana, a svojim obožavaocima se obratio sa planine Lisina, na kojoj vodi, kako kaže, zdrav život. 

Zmaj ispipao nove grudi učesnice "Parova", njenu reakciju NIKO NIJE OČEKIVAO! (VIDEO)

Zmaj je u video snimku sa planine koja se nalazi iznad njegovog rodnog Šipova, sa 1.400 metara nadmorske visine, objasnio zbog čega je učestvovao u rijalitiju, a na iznenađenje mnogih - ne radi se o novcu, već o nečemu sasvim drugom.

Printskrin: Dailymotion Printskrin: Dailymotion

- Sa ove planine, Lisine, otišao sam u rijaliti šou na Happy televiziji... - počeo je Zmaj svoje "uključenje" direktno iz prirode, dok mu je mikrofon sve vreme "bežao" u stranu...

Printskrin: Dailymotion Printskrin: Dailymotion

- Ja sam došao sa Happy televizije nakon godinu dana, iscrpljen, ali sam se vratio na planinu Lisinu, na bilje, trave i čajeve, surutku...  - govorio je Zmaj sa planine.

Poslušajte šta je sve kralj stočara rekao sa njegove Lisine:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA