NEĆE VIŠE DA RADI ZA SIĆU: Miljana zacepila cifru, evo koliko para traži da bi ušla u Parove!

- Hoću da uđem u rijaliti, ali za više novca nedeljno. Tačno je da sam imala mali honorar, plus kazne, i to se stvarno ne isplati - izjavila je Miljana

  • 17

Iako se ne zna kada će početi nova sezona "Parova", Miljana Kulić uveliko priča da je zainteresovana da ponovo uđe u rijaliti, ali sada traži honorar od 500 evra nedeljno.

BOLJE DA LJULJA, NEGO DA ŽULJA: Miljana se drastično ugojila od izlaska iz "Parova", nećete je prepoznati! (FOTO) (VIDEO)

Kako se priča, Miljana je u prethodnom izdanju "Parova" bila među najlošije plaćenim učesnicima, sa 100 evra nedeljnog honorara, i sada je odlučila da od produkcije traži mnogo više nvca.

- Hoću da uđem u rijaliti, ali za više novca nedeljno. Tačno je da sam imala mali honorar, plus kazne, i to se stvarno ne isplati, a drugi, kao što su Anđela i Bumbar, imali su honorar po 300 evra nedeljno, a Mladen takođe. Marko Crnogorac, koji uopšte nije pravio šou i bio je statista, imao je 600 evra nedeljno. Čula sam da je Maca imala čak 1.200 evra nedeljno. Zašto bih ja imala najmanji honorar? Pravila sam šou non- stop, zaslužila sam više. Ne isplati mi se da uđem za manje od 500 evra, ne pada mi na pamet - ispričala je Miljana za "Alo" i na slikovit način opisala svoje kolege iz rijalitija.

Foto: Facebook/miljana.kulic.7 Foto: Facebook/miljana.kulic.7

- Pogotovo što su me stalno kažnjavali oduzimanjem novca od honorara. Trpela sam polivanje i vređanja. Tamo ulaze svakojaki ljudi, gomila ku*vi, a neki su me gurali i maltretirali. Sve to kada se uzme u obzir, ne isplati se ulaziti za manje od 500 evra nedeljno - zaključila je Kulićeva.

Foto: TV Hepi Foto: TV Hepi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA