≫ 

Seka i Nikolija prvi put posle porođaja u provodu: Seksi mame blistale na žurki, niko nije mogao da odvoji oči od njih! (FOTO)

Seka Aleksić i Nikolija Jovanović su prošetale crvenim tepihom na proslavi magazina "Story", samo dve nedelje nakon što su se porodile

  • 11

Na proslavi jedanaestog rođendana magazina "Story" među mnogobrojnim zvanicama su bile i pevačice Seka Aleksić i Nikolija Jovanović, koje su se nedavno porodile i prvi put postale majke. 

"STORY" ŽURKA: Pogledajte ko je sve prošetao crvenim tepihom u najglamuroznijem izdanju! (FOTO)

Seka je 24. septembra na svet donela malog Jakova, dok je Nikolija dva dana kasnije rodila devojčicu Reu.

Na žurku su došle sa svojim jačim polovinama, Seka sa suprugom Veljkom Piljikićem, a Nikolija sa verenikom Reljom Popovićem.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Budući da su se obe pevačice porodile pre samo dve nedelje, njihovom savršenom linijom bili su oduševljeni svi prisutni...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Među zvanicama je bio i Nikola Rokvić sa svojom lepšom polovinom Bojanom Barović, koja se takođe može pohvaliti perfektnom linijom posle dva meseca od porođaja.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marija

    12. oktobar 2016 | 12:45

    Super mame ostavile bebe i u zivot!Mame divne ste!

  • A

    13. oktobar 2016 | 09:02

    Covek, citajuci komentare zena, shvati koliko su same krive za svoj polozaj. To kazem kao zena. Ne mogu da shvatim da kritikujete ove zene samo zato sto su izasle i ostavile decu na cuvanje. Jos zanimljivije je to sto nijedna od vas velikih majki nije iskritikovala oceve ove dece. Zatjcanost, kompleksi, sta li je...

  • Lija

    12. oktobar 2016 | 14:52

    Vazno je da pokazu svoju figuru a bebe nek cekaju dok se mame ne vrate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA