≫ 

Karleuša grcala od suza, žiri nije mogao da progovori: Ćerka pokojnog pevača rasplakala sve u Zvezdama Granda!

- Samo sam u jednom trenutku videla da se Jelenin zid spušta i da ona plače, ali nisam smela više da je pogledam da ne bih ja zaplakala - rekla je Sandra Rešić, ćerka legendarnog Nina Rešića

  • 37
Sandra i Nino Rešić Foto: Instagram/sandra_resic, Youtube/MELOS MARKETING

Sandra Rešić, ćerka legendarnog folk pevača Nina Rešića, blistala je u na sceni "Zvezda Granda", a njen nastup izazvao je emocije kod žirija tog takmičenja.

Plače žiri, plačem i ja, tata, znam da me gledaš odozgo! Ninova ćerka objavila emotivnu poruku posle nastupa u Zvezdama Granda!

Kako navodi Srpski telegraf, ona je izvela pesme "Sve moje zore" sastava "Tropiko bend", kao i numeru "Udahni duboko" njenog oca, koji je premiuo pre devet godina. Jelena Karleuša je plakala i nije mogla da progovori.

- Ne znam šta se desilo, ja sam bila u potpunom šoku. Samo sam u jednom trenutku videla da se Jelenin zid spušta i da ona plače, ali nisam smela više da je pogledam da ne bih ja zaplakala. Nakon toga, ne bih znala da vam ispričam šta se desilo. Marija (Šerifović) mi je u jednom trenutku prišla i zagrlila me uz reči: "Znam da će ti ovo značiti", a ja sam se još više rasplakala od celog prizora. Mnogo cenim sve članove žirija - rekla je Sandra Rešić.

Ninova ćerka kaže da veruje da je njen otac odozgo bodri.

Podsetimo se nekih Ninovih hitova:

Nino - "Usne vrele kao žar":

Nino - "Šta ću mala s tobom":

Nino - "Udahni duboko":

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjevac

    19. oktobar 2016 | 11:08

    I ja ovo citam sa ocima punih suza jer je nino pre svega bio mlad covek kada nas je napustio to je jedan veliki pevac sa mnogo hitova koji se i dan danas pevaju nino ce uvek biti sa nama laka mu zemlja i vecna slava

  • Zoran

    19. oktobar 2016 | 15:44

    Vi koji nikad nista lepo nemate da kazete cutite i zadrzite misljenje za sebe. Puni ste negativne energije, kako vas nije sramota?

  • Orthodox boys Lj.

    19. oktobar 2016 | 17:30

    Nino je rasturo u mojoj ranoj mladosti, jako mi ga je bilo zao... U to vreme bile su njegove pesme vrh vrhova... Sve najbolje Sandri, ako je na tatu bice top....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA