≫ 

Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim ni malo: Srpska misica ima rak, a ono što je njen muž uradio za nju, rasplakalo je sve! (FOTO) (VIDEO)

- Prvi život sam živela punih 27 godina, pre nego što sam otkrila da imam karcinom, i drugi živim sada - ispričala je Dijana Karić, koja se već godinu dana bori sa opakom bolešću

  • 47

Srpska misica Dijana Milojković, sada Dijana Karić, koja je 2014. godine na takmičenju "World Next Top Model" u Bejrutu, osvojila čak dve titule, Mis Evrope i Mis sporta, poslednjih godinu dana vodi tešku bitku sa rakom, a o svojoj bolesti otvoreno priča na svom blogu, kako bi pomogla drugima. 

Bila je bucmasta, postala seks-bomba, rodila sina, POBEDILA RAK, i danas je jedna od najzgodnijih srpskih pevačica! (FOTO) (VIDEO)

Dijana se u međuvremenu udala za Stefana Karića i promenila prezime, a suprug joj je najveća podrška u teškim danima, koji su neminovni tokom ove opake bolesti.

Фотографија корисника (@karic_dijana) дана

Na svom blogu Dijana redovno objavljuje postove, a sve u cilju da pomogne drugima i predoči sa kakvim se posledicama nosi.

Видео запис корисника (@karic_dijana) дана

- Želim da vas obavestim da ću u svom blogu govoriti o, za sada, uspešnoj borbi sa invazivnim karcinomom. Znam da se kod nas slabo govori o tome, pa zato želim da svoja iskustva podelim sa vama. Vrlo rado ću odgovarati na sva pitanja i komentare i nijednu temu neću zaobići - napisala je u uvodu Dijana, kojoj se život preko noći promenio.

Фотографија корисника (@karic_dijana) дана

- Prošle godine mi je ustanovljena dijagnoza invazivni karcinom materice, a samo par meseci nakon toga i metastaze u limfnim žlezdama - u abdomenu i vratu. Iako su moje prognoze bile zastrašujuće, nisam ni jednog trenutka žalila sebe, niti patila nad svojom sudbinom. Verovala sam u sebe i znala da ću izaći kao pobednik! - iskrena je misica, koja je 2014. godine bila u centru pažnje zbog postignutih titula, a danas nosi periku.

Фотографија корисника (@karic_dijana) дана

- Dakle, prvi život sam živela punih 27 godina, pre nego što sam otkrila da imam karcinom, i drugi živim sada, mnogo jača, malo sebičnija i najsigurnija u sebe - zaključila je Dijana.

Фотографија корисника (@karic_dijana) дана

Najveća podrška u Dijaninom životu je njen suprug Stefan, koji je u svakom trenutku uz nju, vodi je na svaku hemoterapiju i drži za ruku.

Фотографија корисника (@karic_dijana) дана

Mnogima je njihova ljubav postala uzor, a osim što je Stefan nedavno obrijao glavu, učinio je nešto čemu mu se dive baš svi...

Фотографија корисника (@karic_dijana) дана

Dijanin lik će zauvek biti ucrtan na Stefanovoj ruci, a svi veruju da će ovolika ljubav uspeti da pobedi i najgore.

- Niko ne ume da me iznenadi kao što ume moja ljubav - napisala je hrabra misica.

Фотографија корисника (@karic_dijana) дана

Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim ni malo, ja se ne plašim nikoga - objavila je Dijana uz jednu od fotografija, a njena priča mnoge je rasplakala...

Фотографија корисника (@karic_dijana) дана

 

Prvi LIVESTREAM na domaćim internet portalima! Gledajte uživo na Telegrafu šta se sve dešava u Beogradu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA