≫ 

NEMA VIŠE TAJNI: Svi čekaju "Parove", a umesto njih kreće JOŠ LUĐI rijaliti - SNAJKE!

Uskoro na televiziji "Happy" počinje neobični rijaliti koji bi trebalo da baci u zasenak čak i "Parove"

  • 13

Iako svi sa nestrpljenjem čekaju nove "Parove", izgleda da nova sezona neće uskoro početi, budući da sa televizije "Happy" najavljuju novi rijaliti po imenu "Snajke".

DVOSTRUKI ŠOK: Zmaj prodao imanje i 150 goveda, fanovi zanemeli kada su videli ko je KUPAC! (VIDEO)

Imena učesnika se čuvaju u tajnosti, a sa "srećne" televizije su ubeđeni da će ovaj format uspešno naslediti "Parove" i "Maldive".

- Ne radi se ni o kakvoj tajni. Tim produkcije naše televizije, radio je na formatu, scenografija je osmišljena do detalja, takmičari su birani pažljivo, uz višenedeljne konsultacije, pa je iz tog razloga jasno da od ovog zabavnog programa očekujemo mnogo. "Parovi" su razbili sve sterotipe, "Maldivi" pokazali kako se talentom krči put u takmičenje "Happy zvezda", a "Snajke" su nešto što će narod vrlo brzo prihvatiti. Jer, priču, koju budu pratili na malim ekranima, lako će smestiti u svoje domove, komšijska dvorišta, pa i na radna mesta - kažu sa TV "Happy" i objašnjavaju šta će se sve dešavati u "Snajkama".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Koliko se za sada zna, "Snajke“ su u potrazi za savršenim mladoženjom, a ako se uzme u obzir da emisija "Provodadžija" sa sličnom temom beleži neverovatne rejtinge, Hepi televizija je ovog puta išla na sigurno. Prateći želje žena koje maštaju o dobrom mužu i lepom životu, produkcija "Happy" televizije, napravila je odlična kasting. Ubrzo će biti jasno ko su "Snajke", a ko mladoženje - navode iz produkcije "Happy" televizije.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CM

    21. oktobar 2016 | 14:52

    Znaci nastavlja se mentalni, duhovni teror nad srpskom nacijom i najvece srozavanje i unistenje kulture u istoriji Srbije. A mediji daju veliki doprinos, na zalost...

  • Јасмина

    21. oktobar 2016 | 14:15

    Будалаштина...

  • Wilfred

    21. oktobar 2016 | 15:53

    Eto cemu sluzi nacionalna frekvencija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA