≫ 

ŽESTOKA SVAĐA: Teo zabranio Anastasiji da sa Cecom putuje u London?

Teodosić se navodno posvađao sa Cecinom ćerkom, i ona je zbog njega ipak odlučila da ne otputuje u Englesku

  • 22

Množe se glasine o vezi Miloša Teodosića i Anastasije Ražnatović, koju ni jedno ni drugo nisu potvrdili, a priča se da je poznati košarkaš navodno zabranio Anasstasiji da s mamom otputuje u London gde Ceca danas ima koncert.

CECA PRVI PUT PEVA U LONDONU: Kada čujete koliko je para dobila za nastup, pašćete na zadnjicu!

- Teo je veoma zaljubljen u Anastasiju i plaši ga to što je ona mlada i nezrela. Rekao joj je da smatra da nije neophodno da i ona ide na put s Cecom, a kada je ona insistirala, napao ju je da želi da ide zbog svih popularnih muškaraca, pretežno fudbalera koji će doći na koncert. Tada je kod njega proradio crv sumnje i počele su svađe - tvrdi izvor srpskog Telegrafa i napominje da je na kraju Anastasija ipak odustala od putovanja.

Foto: Instagram/raznatovic_anastasija Foto: Instagram/raznatovic_anastasija

- Ona je poludela kada je to čula i nije želela da poklekne zbog ljubavi, ali je Teo počeo da joj prebacuje da juri fudbalere, da bi joj se sigurno oni nabacivali. Zato joj je pripretio da su završili svaku priču ako ode, pa je ona na kraju, pred sam put, odlučila da ne ide i slagala Cecu da se ne oseća dobro i da zbog toga ne može da ide - kaže jedan od Anastasijinih prijatelja.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    21. oktobar 2016 | 15:10

    Nemam pojma vise sta da mislim,ima li imalo istine u svemu,ali Teu nikako ne ide u prilog ovakvo povlacenje po estradnom blatu.Morao je na neki nacin da stane na put svemu ovome,ili da demantuje ili da potvrdi. Dokle god on cuti,ovo ce trajati i trajati a on ce sve vise srozavati svoj ugled.

  • xxx

    21. oktobar 2016 | 19:46

    E moj Teodosicu,pa sto biras kako kazes mladu i nezrelu ako ces je uhoditi i pratiti?! Nema tu niceg od ljubavi i poverenja,lik me razocarao nacisto,plitak je kao tiganj

  • Petar

    21. oktobar 2016 | 15:31

    Kako bre na svim silnim portalima nema nikog zivog ''sa mladozenjine strane'' ko bi mogao da potvrdi da li je ista od svega sto se pise danima,istina.Gde ste bre Valjevci,poznaje li iko njega,njegove?Crni Milose,takvu si profesionalnu godinu imao a sad spade na nivo starlete,sto dopustas to sebi?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA