SEVE OBARA REKORDE: "Italianu" za 4 dana videlo preko 2 miliona ljudi! (VIDEO)

Severina je zainteresovanima poručila da nauče koreografiju za novu pesmu "Italiana" za koju će se spot snimiti na plaži Zrće za tri nedelje

  • 1

Nova pesma Severine Popović postaje polako najveći hit na Balkanu. Za samo četiri dana pesmu "Italiana" na Jutjubu videlo je  preko 2 miliona ljudi. Severina je prilikom gostovanja na "Narodnom radiju" otkrila detalje o snimanju spota za novu numeu "Italiana", ali je tom prilikom govorila i o majčinstvu i sinu Aleksandru.

Kao što je i najavila, pevačica će za nekoliko nedelja na čuvenoj plaži Zrće snimati spot za pesmu "Italijana", i zainteresovanima je poručila da vežbaju koreografiju.

- Koreografiju za pesmu objavićemo u utorak, a onda ćemo za tri nedelje zvati sve na Zrće, gde će se snimati spot. Treba nam masovna scena od jedno 300 ljudi - rekla je Severina, i dodala:

- Filip Miletić i Miloš Roganović koji su napisali i numeru "Bred Pit" poslali su mi pesmu još u novembru. Ja sam tada već bila na porodiljskom. Toliko mi se dopala ta pesma da sam njima odmah rekla da će biti veći hit od "Bred Pita"!- rekla je Seve, i dodala da je ipak ona predvidela i sneg u maju.

Pevačica je odgovorila i na uobičajena novinarska pitanja o majčinstvu.

- Kad sam pitala prijateljice o njihovim prvim danima s detetom, shvatila sam da su to brzo zaboravile. Teško je, ali sve zaboraviš kad dobiješ osmijeh koji je namenjen tebi - izjavila je Severina, i dodala:

- Koliko god čitaš i informiraš se, ne znaš sve. Stalno se pitam da li sam dobra majka. To je jedan novi osećaj! Uvek se pitam jesam li samo automat za dojenje i menjanje pelena, ali sada nam se već ljubav množi - kaže pevačica na pitanje o odnosu sa svojim sinom Aleksandrom.

- Veseo je, stalno mi se smeje i čim ga se setim odmah mi mleko dolazi - našalila se pevačica.

Tokom intervjua pevačica je otkrila zašto nije želela  iz porodilišta da izađe pred fotografe.

- Nisam mogla da pravim frizuru. Tada nisam sebi bila važna, nego mi je bilo važno nešto drugo - izjavila je Seve i pesmu "Malo mi za sriću triba" nazvala himnom ljubavi između nje i Milana.

(A. V. / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA